tirsdag 30. september 2008

Badet vårt!

Jeg har vist det før, men her kommer noen bilder av badet vårt, det vi har i annen etasje. Jeg tok en skikkelig storvask der i helga, og hang opp en ny gardin.Speilet er fra Ikea, det er jeg veldig fornøyd med.


Badekaret er ungenes favoritt, her plasker de annenhver kveld:)
Tenk, i morgen er det oktober! Da er det virkelig høst, og tida går fort mot jul (hurra!!)
¤
ha en fin dag!

mandag 29. september 2008

Tusen takk til Emmas Verden!

....eller rettere sagt tusen takk Anne:)

Jeg fikk denne flotte gaven i posten i dag, gjett om jeg ble overrasket! Jeg spurte Anne tidligere om jeg kunne få kjøpe noen zinkhjerter av henne, og det fikk jeg lov til. Men plutselig i dag fikk jeg altså denne gaven, med både zinkhjertene og en nydelig Green Gate-brikke!


Brikken er lyseblå og hvitrutete på den ene siden, og rød- hvit- og blåstripete på den andre! Nydelig:)


Her ser dere hjertene! Jeg fikk fire stykker, her har jeg hengt to av dem i bånd fra noa noa.

TUSEN HJERTELIG TAKK ANNE!

Den nydelige butikken hennes (som jeg dør etter å besøke..) kan dere se bilder fra her!


Nå skal vi kose oss med nybakte sjokoladeboller og 71 grader nord (dvs blogging for min del.. Eller kanskje litt julepusling:))ha en flott kveld snupper:)

søndag 28. september 2008

Søndag i parken

I dag har vi vært på tur i parken. Ferdinand løp rundt i løvet, og vi plukket masse kastanjer!

Kjekt med hjelp fra storebror!

Augusta sin jakke har bestemor (min svigermor) strikket, og buksa og toppen hun har på seg er fra Noa Noa, også fra bestemor:)
ALT skal i munnen:)Mor og sønn.


Ferdinand har fått tøff skinnjakke av mormoren sin!Litt av dagens fangst!
Vel hjemme måtte jeg "høstpiffe" litt!

Nå koser vi oss med fyr på peisen og lader opp til en ny uke!


ha en flott kveld!

lørdag 27. september 2008

Teppedilla del 2

For en stund tilbake viste jeg bilder av et veggteppe og et hekleteppe svigermor har laget til Ferdinand. Nå er Augusta sine også på plass på rommet hennes!


Teppene pynter opp på barnerommene med sine friske farger! Den hvite lua jeg har hengt opp med en klesklype er den Augusta fikk på seg rett etter fødselen på sykehuset. Jeg tok den med meg hjem, man skal vel egentlig ikke det men.. (Håper ikke noen fra Helse Sør arresterer meg nå..:)) Den er et koselig minne å ha, og det lukter nyfødt baby av den:)


Og her ser dere hekleteppet. Liknende farger har Mia, Emmeline og Anita (og sikkert enda flere) på sine, jeg synes de er flotte sammen. Svigermor puttet inn litt lilla også:) Nå har lille snuppelure fått et fint og varmende sengeteppe til sprinkelsenga si!


Med bildet av herlige Maileg Mus vil jeg ønsker dere en flott lørdagskveld!

torsdag 25. september 2008

Tusen takk ♥


Tusen takk for alle gratulasjoner i forbindelse med bryllupsdagen, min bursdag og bloggbursdag! Jeg blir helt overveldet og rørt av å få så mange koselige hilsener!

De siste dagene har vært hektiske, men veldig fine også! Og mindre hektisk blir det nok ikke, her i huset har ungene fått vannkopper..


Jeg kjøpte meg noen nye asjetter i dag, på Nille! Synes de er så søte og enkle. De finnes i middag- og suppetallerkener også, og jeg er selvfølgelig helt dårlig etter å kjøpe de og.. Men det var dette med plass da... Kanskje jeg må kvitte meg med noe først!

Så til gaven fra min hemmelige venn! Tusen tusen takk!!! Den kom på bursdagen min, så det passet jo perfekt! Da jeg så at "vennen min" var svensk, hoppet hjertet mitt noen ekstra slag! Jeg er nemlig veldig glad i svenske blogger, de fleste yndlingene mine er svenske faktisk!

Jeg fikk kjempesøte muffinsformer fra Rice, helt nydelige! Gleder meg til å bruke dem!


Lavendel-duftlys fikk jeg også..


..og denne lysestaken i zink! TUSEN HJERTELIG TAKK min hemmelige venn! Gaven falt virkelig i smak!

¤

ha en super helg!

tirsdag 23. september 2008

Jubileumstid!

I dag har mannen min og jeg bryllupsdag! For tre år siden giftet vi oss i nydelige Barcelona! Disse rosene har jeg fått av han i dag. Jeg kunne ikke ha fått en bedre mann:)


...og i morgen fyller jeg 26 år! Det er lett for mannen min å huske datoene ihvertfall:)


Denne vasen i fattigmannssølv kjøpte jeg for bursdagspengene jeg fikk av farmoren min. Blomstene er fra hagen.


...og om tre dager er bloggen min 1 år! Så her er det mye å feire om dagen som dere skjønner:)jeg ønsker deg en flott høstdag!

søndag 21. september 2008

Høst på verandaen


Sommerblomstene er tatt vekk, og fargene på verandaen har blitt mer høstlige.Blåbærbusken har fått en nydelig rødfarge! Den har gitt oss ETT helt blåbær i år:)Uteplassen i går kveld. Ikke lett å få klare bilder i halvmørket men...Denne krukka kjøpte jeg også hos Mollys Heaven, nå skulle jeg ønske jeg hadde kjøpt flere! Den skal fylles opp med peppernøtter og få rød sløyfe på til jul:)
Må bare fortelle om en liten episode fra i går kveld, jeg satt i sofaen og så på tv (eller blogget..) mens mannen min tømte oppvaskmaskinen på kjøkkenet (ja, han er kjempeflink! Men fordelingen er ikke alltid sånn altså:))

K spør fra kjøkkenet:

K: Hvor skal det krumkakejernet stå hen?

S: Krumkakejern?? (tenker hardt, vi har jo ikke det engang...)

K: Ja, har du brukt det til lys eller?

S: Lys?? (tenker enda hardere...)

Til slutt kommer han inn i stua, med en slik i hånden:
Jeg smiler..

S: Åh, sandkakeform...

K: Sandkakejern heter det ja....


He he:) De er søte de mennene også:)Ha en fin søndag!