torsdag 31. juli 2008

Ferien går mot slutten...

Vi er hjemme igjen etter tre varme dager i Gøteborg! Det er en av mine absolutte favorittbyer, særlig med tanke på shoppingtilbudet:) Det ble litt shopping denne gangen også, selv om vi merket forskjellen fra vi var der i fjor, da vi bare hadde ett barn. Men siden jeg har verdens snilleste og mest tålmodige mann fikk jeg vært innom flere interiørbutikker, og fikk kjøpt enda flere julegaver:) (og X'en som står på bordet, pluss litt annet:))

Som dere ser på bildet over har jeg fått en ny ting i hus: TALLERKENHYLLE!
En dag jeg satt og ammet på en stol jeg aldri sitter, så jeg på veggen ved siden av tv'en og tenkte at DER kunne jeg få plass til en hylle! Bildene som hang der kunne nemlig henge over tv i stedet! På Lune hjem fant jeg DEN, og under en uke etter den ble bestilt henger den nå på stueveggen.

Dette fløtesettet er et av bruktfunnene fra i sommer.


Hjertene i zink kjøpte jeg i Gøteborg! Og det lille rose-brettet også.Vasen er også et bruktfunn, 10 kroner kostet den:)
Vår fire uker lange ferie går mot slutten, og jeg synes det er helt greit:) Vi har fartet mye i ferien, og opplevd masse. Vi skulle vært på hyttetur nå, men vi ble heller hjemme, det er litt som skal gjøres her også!

Neste uke er det tilbake til hverdagen. Mannen min skal tilbake på jobb, Ferdinand starter i ny barnehage, og jeg begynner i ny jobb! Dermed er permisjonen min over, og en herlig epoke går mot slutten. Men jeg tror høsten blir fin også, jeg skal jobbe 50% natt, og de dagene jeg sover skal mannen min være hjemme. Dermed begynner ikke Augusta i barnehage før i januar, og det synes jeg er godt. Vi gleder oss til en spennende og annerledes høst, men skal selvfølgelig nyte augustdagene først:)
¤
¤
gjør det du også:)

søndag 27. juli 2008

Feriemodus

For noen nydelige dager vi har nå! Sola skinner fra morgen til kveld, og i skrivende stund viser gradestokken herlige 26 grader i skyggen! Det er sommer! Vi er mye på farta om dagen, er bare hjemom for å vaske klær, vanne blomster og sove litt:)Denne uka har vi vært noen dager på Sørlandet! Der var vi bl.a innom Annas rom, en nydelig butikk! Jeg handlet for det meste julegaver, men litt til meg selv ble det da:) Badesalt fra Durance, lysrosa såpe, et lite hjerte og den fine såpedispenseren! Litt zink fant jeg også. Takk for en hyggelig handel Anniche!

Gleder meg til å prøve badesaltet, det får bli når høststormene herjer:)
En tur i dyreparken var vi også, for et nydelig sted! Kan ikke tenke meg et bedre sted for barn jeg! Og voksne også! Mannen og jeg har vært der hvert år siden vi ble sammen, også før vi fikk barn:) Denne gangen fikk vi se Kaptein Sabeltann på nært hold også, han gikk rett forbi oss, og kilte ferdinand på magen! Gjett om lillemann måpte etterpå:)
Noen dager ved sjøen har det også blitt, med bading og krabbefiske!

Vi er hjemom for å vaske klær og andre nødvendige ting:)


Blogging blir litt nedprioritert om dagen, jeg er nok sterkere tilbake når ferien er over!nyt sommer og sol!

tirsdag 22. juli 2008

Lykkelig...

...ble jeg da jeg kom over denne butikken i går! Vi var på dagsutflukt til Stavern, og jeg var på leting etter en blomsterbutikk vi kjørte forbi sist mamma og jeg var der, da vi skulle på antikvitetsmesse. Faktisk var det mannen min som fant frem, og da jeg rundet hjørnet og fikk se dette...pulsen steg raskt, for å si det sånn:)


Det var så mye flott å velge mellom, men jeg fikk til slutt bestemt meg. Når mannen nok en gang sto med to utålmodige barn på utsiden måtte jeg være rask.. Det store "tårnet" med eføy inni ble med hjem, her har jeg satt det på plass i stua, sammen med en annen eføy og en nyinnkjøpt krone."hjerter på rad" (heter det det på norsk også?) kjøpte jeg også, klarte bare ikke å gå forbi den. Nå må jeg bare klare å holde liv i den! Har noen tips om stell?


Vi var en tur innom festningen i Stavern,og der sto denne nydelige rosen. Så vakker! Vet noen hva den heter?

Disse var også flotte. Kunne nesten vært en brudebukett:)

Denne står på trappa hos oss nå. Roser er så fint!
¤
¤
ha en flott dag du som er innom:)

lørdag 19. juli 2008

Tilbake fra Danmark!


Vi er tilbake etter fem flotte dager i Danmark! Vi kjørte litt rundt i nordjylland, og var bl.a i Aalborg Zoo og Nordsømuseet. Skikkelig familieferie med andre ord:) Vi bodde i Sæby, hvor dette nydelige huset står. Det var så mye fint å se på!Hva gjør man når ungene er utålmodige i baksetet etter en lang kjøretur? Joda, gir dem danske flødeboller. Og da ser de slik ut etterpå....:) Ferdinand måtte rett i dusjen da vi kom hjem, hadde kliss i håret og overalt! Men fornøyd var han:)


Augusta fikk en liten smak hun også, og smilte til fotografen da vi var fremme:)

Det ble ikke så mye shopping dessverre, jeg fant liksom ikke de rette butikkene! Det er vel ofte sånn at interiørbutikker ligger litt utenom de største handlegatene. Og med tre utålmodige familiemedlemmer på slep ble det ikke så mye leting etter butikker heller... Men disse koffertene kjøpte jeg, to til hvert barn.


Nytt sengeteppe til Ferdinand..


...som kan brukes på begge sider!Og to kaniner til rommet til lillesnupp:)
Må også vise hortensiaene jeg kjøpte i dag! Siden den store eføyen jeg hadde i vinduet hadde takket for seg, var det egentlig en ny eføy jeg var ute etter. Men så falt jeg pladask for disse, og siden utvalget av grønne planter var dårlig.. Nå pynter de opp i vinduet!

...og ja, de er kunstige! Men det er faktisk ikke lett å se!Forstøverflaska kjøpte jeg i Aalborg, og det lille zinkfatet også. Nå står de på badet, med skjell fra stranda i Sæby.


Masse kakestrøssel fikk også bli med hjem! Vet ikke om det bare er her jeg bor, men her er utvalget av kakestrøssel i butikkene så dårlig!!! Til og med i de største matbutikkene. Nå er lageret fylt opp, og burde holde en stund:)

Dette "buret" har jeg vært på utkikk etter siden jeg så det i et interiørblad for over to år siden. Da jeg så at Hulda hadde kjøpt et, fortet jeg meg å spørre hvor hun hadde funnet det! Hun tipset meg om et sted hun hadde sett det, og fem minutter etterpå var det bestilt! Tusen takk Hulda!


Tusen takk for alle de flotte og varmende kommentarene dere skriver til meg! Det var en del spørsmål blant kommentarene i forrige innlegg, så jeg tar svarene i "fellesskap":)

Ann-Christin i Oslo: Jeg husker dessverre ikke hvor jeg kjøpte hjertene.. Var nok i en lokal interiørbutikk. Håper du kommer over dem et eller annet sted!

Helene: Jeg så dessverre ikke etter hva bruktbutikkene vi var i het. Men de lå begge i nærheten av Cordelias hus!

Tussaluso: Lysslynga er fra kremmerhuset! Men her i byen er det dessverre utsolgt.. Er lenge siden jeg kjøpte den. Kanskje du er heldig:)

Til dere som lurte på fargen på barnerommet: den heter benhvit! Er veldig fornøyd med den, har den faktisk i alle rom i huset, unntatt på vårt soverom. Tak og lister er i eggehvit, synes de bryter fint til hverandre!

Tusen takk til Anitas hus og Snabby&Charm for awarden dere ga meg, jeg setter kjempestor pris på det!

Ha en flott lørdagskveld:)

lørdag 12. juli 2008

Jordbær & jenterom

Siden Ferdinand har overtatt skuvsenga som sto på Augustas rom, har hans tidligere seng blitt flyttet inn dit:) Augusta sover fremdeles på vårt rom, men skal nok inn på eget rom snart!
Hesteveske fra noa noa, gave til Augusta fra bestemor:)


Stoltrekket er nytt, det er fra Nyblom o Kollèn. Da mamma fikk se det fikk hun lyst til å ha slike på hytta, men der jeg kjøpte det er de utsolgt.. Vet noen om forhandlere i norge som selger disse?Da jeg kom over denne nydelige bamsen i en butikk, måtte jeg bare kjøpe den! Da jeg skrev i innlegg på bloggen at Augusta hadde blitt født, lånte jeg bildet av denne bamsen fra en nettside. Derfor følte jeg at det var litt "meant to be" at denne skulle bli med hjem;)


I dag har vi syltet jordbærsyltetøy, deilig! Jeg har egentlig ventet på at prisene skulle synke litt, men det ser ikke ut til å skje denne sommeren! Da jeg så at Posidriv hadde syltet i går ble jeg litt småstressa, og kjøpte med meg en kasse jordbær hjem i dag! Nå står 15 glass i fryseren, og skal brukes på vafler og nybakte rundstykker i løpet av vinterhalvåret:)

Til slutt noen av innkjøpene fra i går, venninna mi og jeg hadde en flott dag i Sandefjord, som jeg synes er et shoppingmekka når det kommer til interiør! Denne glassklokka kjøpte jeg i en bruktbutikk.Settet med fire boller i opalin kostet 50 kr! I bruktbutikk det også.

Denne lyslykta måtte jeg bare ha. Det er visst mye jeg bare må ha....:)


Tusen takk til alle som er innom, og til alle som legger igjen hilsener!
¤
ha en flott kveld!