fredag 29. februar 2008

Endelig helg!

I går var denne Tilda-kaninen hos Anita, i dag er den i stua hos meg! Og den er enda finere i virkeligheten! Tusen takk,Anita! Lille kanin vil forresten hilse til søsteren sin i Bergen!
¤


Jeg er lei av tulipaner som drysser etter få dager,og har kjøpt denne kunstige buketten. Jeg synes den pynter fint opp,og alle tror at den er ekte!

Denne bollen minner meg om farmoren min. Vi lagde marsipan hos henne hvert år da vi var små (og helt fram til i forfjor),og da brukte hun en slik bolle,bare større,til å lage marsipanen i. Farmor er 85 år,og er en kjempesprek og flott dame. Augusta og jeg har besøkt henne i dag. Farmor har en livsglede og et humør man sjelden ser maken til,og klarer seg helt selv. Da vi bygde huset vårt i 2006 besøkte hun oss under byggeperioden,og spratt opp stigen fra 1. til 2.etasje så lett som bare det. Ikke dårlig:)

Nå er det fredagskveld,og vi gleder oss til gullrekka på tv (vi foretrekker den på TV2 da...)

GOD HELG!

onsdag 27. februar 2008

Figgjo

Som jeg har skrevet tidligere i bloggen samler jeg på dette Figgjo-serviset i alle farger. Jeg har mest gult,men før helga kom mamma med en hel eske av dette grønne,som hun hadde kjøpt på auksjon. Det er et frokostservise til 12,med flere andre deler også. Jeg hadde det til 4 fra før,og har brukt det masse,for jeg synes fargen er så nydelig. Tusen takk mamma:)

Nå er det jo bare å be inn til kaffeslabberas:)
Nå har jeg denne muggen i tre forskjellige farger:) Jeg bruker de mye til å ha blomster i. Om ikke altfor lenge er de fulle av MARKBLOMSTER.

ha en fin kveld:)

søndag 24. februar 2008

Søndag


I dag har vår nydelige lille tulle badet for første gang! Hun er snart 3 måneder,så det er et øyeblikk vi har ventet på lenge! Årsaken til den lange ventetiden er at hun har hatt gule stafylokokker fra hun ble født,fordi de satt navnebåndet på ankelen hennes for stramt på på fødeavdelingen.. Ganske irriterende og veldig unødvendig,og det har faktisk vært en liten sorg for meg. Det er en bagatell i forhold til mye annet,men trist allikevel.. Etter to antibiotika-kurer (hun absolutt ikke ville ha...) og måneder med påsmøring av salve er endelig utslettene borte,og nå håper vi de holder seg borte også!!
Hun storkoste seg i vannet,og smilte mye! Så i kveld har kameraet gått varmt:)
¤

Dette var middagen vår i dag,pizzahorn med ost og skinke. Ikke noen typisk søndagsmiddag akkurat,men veldig godt og raskt å lage,og sist, men ikke minst en stor favoritt hos Ferdinand!

Vi har vært på tur ved sjøen igjen i dag,og den friske sjølufta har gjort oss trøtte,så det blir nok ikke sent i kveld:)


Disse bildene tok jeg i stua i går kveld. Bilder tatt i mørket uten blitz er jo ikke så veldig vellykket,men jeg synes det får fram en fin stemning.


Ha en flott ny uke alle som er innom:)
Takk,nok en gang,for kommentarene dere legger igjen:)

fredag 22. februar 2008

Flere kaniner i hus!

Jeg var innom en av mine yndlings-interiørbutikker en dag denne uka,og der hadde de som vanlig mye fint! Jeg endte opp med å kjøpe litt påskepynt,noe jeg strengt tatt ikke trenger mer av...
Jeg visste ikke om jeg skulle kjøpe de to "enkle" kaninbarna...


...eller mammakaninen med kaninbarna...

...og fulgte (som vanlig...) mottoet -Ja takk,begge deler....

De to "single" skal på hvert sitt barnerom.


Jeg kjøpte samme type kaniner i fjor,bare med andre farger og klær.
Kanskje det kommer nye hvert år:)


Om onsdagen hadde vi middagsgjester,det var tanta og onkelen min som bor i dette nydelige huset,som kom på besøk.

Skulle ønske jeg hadde funnet disse serviettene før barnedåpen,og ikke to uker etter...


Påskeliljene er i full blomst,og sprer vårlig duft i hele rommet!


Jeg gleder meg stort til en rolig kveld på sofaen med interiørblader og tv-titting,formen min er nemlig ikke helt på topp.
GOD HELG!

mandag 18. februar 2008

Teppedilla

Ferdinand har fått dette fine hekleteppet til rommet sitt! Det er dessverre ikke jeg som kan ta æren for det da:) Da jeg så de kjempeflotte granny squares'ene Mia og Anita hadde heklet,spurte jeg svigermoren min om hun kunne lære meg å hekle,og det kunne hun:) Jeg er ikke så flink med håndarbeid,mens svigermor er kjempeflink til å strikke,sy,hekle og alt som er:)
¤
Hun skaffet seg mønsteret til hekleteppet,og heklet en lapp for å vise meg. Planen var at vi skulle hekle til et av barna mine hver. Før jeg visste ordet av det hadde svigermor heklet ferdig lappene til Ferdinand's teppe,og da vi besøkte dem i går,hadde hun montert det ferdig også. Og her sitter jeg og har enda ikke lært meg å hekle... Dagene mine er nok for travle til å lære det også,så svigermoren min har,snill som hun er,tilbudt seg å hekle til Augusta også. Det skal gå i rosa og grønt. Her ser dere Ferdiands teppe,jeg synes det ble kjempefint!


Her ligger det på dagsenga han har på rommet sitt,men det ender nok opp i sprinkelsenga etterhvert.Dette veggteppet kommer også fra svigermor,barna har fått hvert sitt,og jeg synes de pynter skikkelig opp på barnerommene!Det er godt med snille svigermødre når man ikke kan eller rekker å lage ting selv:)

Ha en flott mandag!

fredag 15. februar 2008

Blomster på en fredag!


Nå er helga her igjen! Sola skinner fra skyfri himmel,håper det holder seg sånn gjennom helga også. Jeg synes det er litt vanskelig å finne ting å blogge om nå om dagen,det ser jeg at flere andre har skrevet også.. Er vel fordi vi er midt imellom jul og vår,og da skjer det ikke så mye spennende.. Så i dag viser jeg blomstene jeg har i huset nå. Takket være morsdag og Valentines day,pluss det faktum at jeg kjøper mye blomster selv,har det blitt en del.

Disse tulipanene fikk jeg av mannen min i går:)

Påskeliljene og krokusen har sprunget ut allerede.

Vi har bestilt Danmarkstur til sommeren,og siden jeg ikke har vært der på mange år (og da var vi ofte på de samme stedene) lurer jeg på om noen har tips om hvor man burde reise? Regner med at en del av dere småbarnsmødre (og andre!) har erfaring med danmarksturer:)

Ha en riktig god helg!