tirsdag 29. januar 2008

Hektiske dager:)

Det blir lite tid til blogging om dagen dessverre. Med ei lita jente som er våken nesten hele dagen (men som sover hele natta,så jeg skal vel ikke klage...) og en nært forestående dåp,flyr dagene avgårde. Jeg rekker ikke å skrive innlegg så ofte som jeg ønsker,og heller ikke å titte innom alle bloggene jeg vanligvis besøker. Regner med å komme sterkere tilbake om noen dager:) Jeg synes dette med blogging er så gøy,og skulle gjerne brukt masse mer tid på det!

Håper dere alle har det bra,og med disse (plastikk-) blomstene fra Plantasjen ønsker jeg dere en herlig tirsdag:)

fredag 25. januar 2008

God helg!

Nå er helga her igjen,jeg synes ukene går så utrolig fort!
Her i huset blir det en rolig helg,vi skal slappe av med barna og forhåpentligvis gå et par turer hvis været blir bra.

Dette hjørneskapet står i stua vår,det er fra ca 1890. Det er ganske stort,så det rommer mye- veldig kjekt:)

Ønsker dere alle en riktig god helg!

tirsdag 22. januar 2008

VårfornemmelserI dag er det et nydelig vær,føler nesten at våren har kommet.. Selv om det er -3 grader ute,er det bart på bakken og sola skinner.


Etter å ha kjørt Ferdinand i barnehagen i dag,dro Augusta og jeg på Plantasjen og handlet masse blomster. Så var det hjem,og fram med grønnsåpevann og klut,og nå har jeg tørket støv i stua og på kjøkkenet,og byttet ut blomstene som ikke var så flotte lenger...

Å pusle hjemme mens sola stråler inn gjennom alle vinduene,mens verdens nydeligste baby sover søtt på sofaen,dèt er lykke for meg!

Engelsk Pelargonium. Kanskje jeg skal prøve å plante den ut til våren...
Er ikke så flink til det,her går det meste i søpla når det er avblomstret.


Noen nye Primulaer fikk også bli med hjem,nå skaper de vår i vinduskarmen!

Nå skal jeg sette i gang med middagen,så gutta møter et ferdig dekket bord når de kommer hjem fra jobb og barnehage.

Ønsker dere alle en flott tirsdag,håper sola skinner hos dere også!

søndag 20. januar 2008

Gult er kult:)


Hos oss har det blitt vår på badet også,nå er det gult som gjelder:)
Forandring fryder!
Antikk lysestake i gult pressglass. Jeg er veldig begeistret for både lysestaker og pressglass..


Helt på tampen må jeg komme med en filmanbefaling,har dere sett Pursuit of Happyness med Will Smith? Vi leide den om fredagen,og jeg synes det var en nydelig film.. Den viser så fint hva som faktisk betyr noe her i livet,og det er jo lett å glemme innimellom...

Håper dere har hatt en fin helg,og er klare for en ny uke!
Klem fra Silje

fredag 18. januar 2008

Noa Noa


Min kjære,snille svigermor jobber på Noa Noa,en butikk jeg virkelig elsker!
Hun har kjøpt litt jenteklær til Augusta i løpet av høsten,som egentlig skulle være gaver (størrelsen på klærne begynner på ca 2 år...). Men i går da hun kom på besøk hadde hun med seg alt,og vi kunne få det med en gang! Nå nyter jeg synet av de lekre plaggene,og tenkte å dele det med dere.

Det beste med Noa-klærne,synes jeg,er at fargene passer så godt sammen. Dermed kan man jo kombinere alle plaggene,og få mange forskjellige antrekk!
Gleder meg til Augusta kan bruke alle de fine klærne! (men så er jeg litt glad det er en stund til også,jeg nyter hvert minutt av babytiden!)Denne primulaen har jeg hatt i flere uker nå,og den blomstrer igjen og igjen! Jeg blir litt stolt,siden jeg ikke eier grønne fingre!


God helg!

onsdag 16. januar 2008

Polkadots

Jeg er veldig begeistra for rød- og hvitprikkete ting (eller prikker i det hele tatt egentlig!),og da jeg så dette polkadot-serviset i flere interiørblader ble jeg rimelig desperat:)
Da vi var i Gøteborg sommeren -06 så jeg det i en butikk -til utstilling! Jeg spurte så pent jeg kunne om jeg fikk lov til å kjøpe det,men jenta i butikken måtte spørre sjefen først. Dessuten manglet det noen deler,så de var litt i tvil... Tilslutt bestemte de seg,og jeg kunne kjøpe det!! Og attpåtil fikk jeg det til en billig penge! (og jeg hadde vært villig til å gi en del...)Foreløpig ligger det innpakket i et skap,jeg har nemlig tenkt til å ha det i lekestua! Planen er at vi skal få oss lekestue til sommeren,hvis tid og penger strekker til... Og der skal det gå i rødt og hvitt:)

Denne Maileg'en passet jo perfekt inntil serviset,kanskje han må bli med på flyttelasset!

Her kan ungene få posten sin:)

Og etter kaffebesøket kan de gjøre rent!

HA EN FIN KVELD!