tirsdag 2. desember 2008

Desember!

Nå er desember her alt! Hjelpe meg.. Det er jo så fantastisk at julemåneden endelig er her, men samtidig går tida så fort at jeg bare får lyst til å rope stopp!!!

Nå må hver dag nytes, og jeg skal prøve å stresse minst mulig. Heldigvis er jeg så godt som ferdig med julegavene, og huset er nesten ferdig pyntet! Nå er det baking som står på programmet, og vi har planer om å bake pepperkaker en av de nærmeste dagene!


Jeg håper dere alle har hatt en fin start på desember, husk at julen skal være hyggelig og avslappende! Det gjelder bare å prioritere riktig;)


¤
Jeg ligger fryktelig på etterskudd med å svare på hilsenene fra dere (som vanlig...) og er veldig lei meg for det! Tiden strekker ikke til dessverre. Jeg har sagt opp sykepleierstillingen min, og jobber nå på dagtid, og da merker jeg at dagene flyr ENDA fortere! Heldigvis er min flotte mann hjemme i permisjon om dagen, så jeg kommer hjem til strøkent hus og middag på bordet.. Snille mannen min!

¤

Ellers lurer jeg på om dere anonyme som stiller spørsmål om ting kan sende meg de på mail? Er lettere å svare der:)


Augusta vil si tusen takk for alle gratulasjoner, tenk at hun alt er ett år... Hun er i full fart om dagen, og skal nå kose seg hjemme med pappaen i desember før hun begynner i barnehage etter nyttår. Får håpe det går bra, som regel er det vel verst for mor:)


ha en flott desemberkveld!

21 kommentarer:

Anitas hus sa...

Oi, har du kommet så langt allerede, skal si du har vært flink.
Her er jeg nesten ferdig med julegavene, skal handle det siste i morgen. Huset er under skuring så jeg håper å kunne begynne på bakinga nå snart. Er helt enig med deg i at dagene bare flyr avgårde...
Koselig at vi har fått snø, da kommer jeg i alle fall i litt mer julestemning:)
Ha en fin kveld Silje!
Klem:O)

Guttemamma sa...

For et nydelig bilde...!! Høres ut som du har en bra mann ja, godt at det er noen av de og!! Du som er sånn maileg fan, har du noen tips om nettbutikker som har litt sympatiske priser...klem fra Anette

Hulda sa...

Så nydelig du har dekorert, så flott med svibelen i sausenebbet. Jeg fikk lyst til å sette en svibel i suppeterrinen min. Har ikke fått gjort så mye i huset enda. Stresser med å få ferdig de to siste bestillingene nå. Håper å få det unna denne uka. :) Herlige foto!

Benedicte sa...

Du er jo heldig som er ferdig med nesten alle julegavene...verre her i gården, hehe:)
Men det er sant at man skal nyte adventen, den går alltid fort!

Ha en fin kveld!

Emmeline sa...

Du er kjempeflink. Jeg har ikke kjøpt en eneste presang, og hele spisestuen flyter av julepynt. SUKK... Men jeg er fornøyd likevel. Jeg koser meg og nyter desemberdagene, og tar tingene som det kommer.
NYDELIGE BILDER hos deg som alltid. Og koselig innlegg. Håper lille Augusta koser seg hjemme med pappa. Husker så godt at vi to la igjen hilsen hos hverandre i fjor på nyttårsaften. Da satt begge to der og passet på respektive barn, du med et nyfødt nurk og jeg med mine fire unyfødte....
Og nå har det snart gått et år, er så enig med deg i at det har gått fort!
Har hatt besøk av min lille niese her i kveld. Da hun gikk ut døren hadde hun et skyldbetingen uttrykk i fjeset, og hun tviholdt på noe under genseren. Det viste seg at hun hadde stjålet en julepynt fra det hvite juletreet som vi har pyntet her i dag. Det var veldig skjønt og vi lo godt, selv om min søster var helt fortvilet over julepyntyveriet *LER.
Hun hadde tatt den mest glorete lille pynten som hang der og den ble dermed gitt som gave...hehehe.
Stakkars min søster som har halmbukker som pynt.... Må nok satse på litt paljettpynt om det skal bli jul der i gården.
Jaja her maser jeg i vei, men ville bare si at det var et koselig innlegg hos deg i dag. Ha fine dager fremover;)

Nr. 5 sa...

Så julekoselig :)

Fru Langtind sa...

Så flotte bilder! Så skikkelig koselig ut... Og en herlig søt datter! Har selv en gutt på 14 måneder- travelt ,men fantastisk!!
Klem

Frk. Mille sa...

Så flotte bilder. Så stillig med svibelen oppi sausenebbet :)
Jeg er på jakt etter en lysslynge, din var veldig fin. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

Klem Frk Mille

Tove sa...

Gratulerer så masse med en nydelig ett åring!! Og så heldig du er som har en mann som ordner så fint opp:) Nå var det altfor lenge siden jeg har vært innom deg, men nesten litt koslig også for nå har jeg kunnet kose meg med masse flotte bilder:) Har nylig oppdaget butikken til faren din ( vet at det er riktig, for jeg måtte spørre ham..), kjempe morsomt å gå på "jakt" der, hihi
Du sier at du har begynt i dagjobb, har du tatt pause fra helsevesenet?

Kos deg med videre med juleforberedelsene:)

Mia sa...

Alltid så nydelige bilder her hos deg, SIlje! Og gratulerer sååå masse med lille Augusta! Hun ser jo bare så bedårende ut, og en vakker ramme hadde hun også rundt feiringen a dagen sin. Du er virkelig flink til å gjøre det pent rundt deg.

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Nydelige julebilder, og hvilken prinsesse som har fyllt år...
Du er velkommen til å besøke min adventskalenderblogg.
Klem...Ellen

MonaLisa sa...

Å gud jeg ble helt himmelfallen jeg!Ferdig med gaver og snart pynt! Du må være norges mest strukturerte menneske! Jeg er på langt nær ferdig, men har planen klar og skal gjøre det i ett langsomt tempo slik at det blir kos og ikke noe annet! denne tia er bare nydelig synes jeg. Vi har ett digert advents lys som vi tenner til frokost hver dag, og da har vi begynt å snakke om hva dagen bringer for alle. Veldig koselig! Ønsker deg en strålende dag

Krabat sa...

Jeg fikk et lite kort av svigermoren min, som bor i Brevik, med utklipp fra lokalavisen med bilde av lille Augusta 1 år! Gratulerer! Svigermor følger nøye med på bloggen din etter tips fra meg : ) Håper alt er bra. Jeg har også lyst til å si STOPP nå, for her vil jeg bare sitte og nyte vinteren som har kommet ute. Ikke får jeg tid til å skrive innlegg på bloggen min heller. God desember! Klem fra Anne

aase sa...

Så vakkert huset deres er Silje!!! Du pynter så flott og alt er bare så stilfullt hos deg!!! Herlig rosa innslag fra Veslas selskap!!

Hvit Stil sa...

Fiiiine Augusta. Det var helt nydelig bilde.

Klem fra Christine

LISBETH---<-@ sa...

Juhuuuu!! 2ndre premien ble din!
Grattis kjære deg!
Send meg adressen din på PostLisbeth@hotmail.co
så skal jeg få sakene avgårde til deg.
Klem

Dorthe sa...

Åhh sikke nogle herlige billede du viser.
Tillykke med din datter..
Du er færdig med julegaverne:-) bare det var mig.
Så fint med hyacinten i sovseskålen.
Knus Dorthe

Lovise sa...

Herreminhatt så nydelig unge:)))
Heldige deg.
God advent:)

Anita sa...

Lille nydelige Augusta!! Tenker hun koser seg hjemme med pappan sin når mamma er på jobb jeg!! Er veldig spent på hvordan det har gått disse dagene???!! har tenkt maasse på deg! Er på seinvakt jeg nå, men har en liten pause! Nydelig pyntet så langt hos deg! Vakkert! Nå må jeg jobbe bittelitt til! Kos dere!

Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anette sa...

Nydelig bilde! :-D

Kikket på barnerommene dine - utrolig flotte!

Ha en fortsatt fin adventstid! :-)