torsdag 25. september 2008

Tusen takk ♥


Tusen takk for alle gratulasjoner i forbindelse med bryllupsdagen, min bursdag og bloggbursdag! Jeg blir helt overveldet og rørt av å få så mange koselige hilsener!

De siste dagene har vært hektiske, men veldig fine også! Og mindre hektisk blir det nok ikke, her i huset har ungene fått vannkopper..


Jeg kjøpte meg noen nye asjetter i dag, på Nille! Synes de er så søte og enkle. De finnes i middag- og suppetallerkener også, og jeg er selvfølgelig helt dårlig etter å kjøpe de og.. Men det var dette med plass da... Kanskje jeg må kvitte meg med noe først!

Så til gaven fra min hemmelige venn! Tusen tusen takk!!! Den kom på bursdagen min, så det passet jo perfekt! Da jeg så at "vennen min" var svensk, hoppet hjertet mitt noen ekstra slag! Jeg er nemlig veldig glad i svenske blogger, de fleste yndlingene mine er svenske faktisk!

Jeg fikk kjempesøte muffinsformer fra Rice, helt nydelige! Gleder meg til å bruke dem!


Lavendel-duftlys fikk jeg også..


..og denne lysestaken i zink! TUSEN HJERTELIG TAKK min hemmelige venn! Gaven falt virkelig i smak!

¤

ha en super helg!

20 kommentarer:

Ingrid sa...

Kjempefin gave du har fått, Silje! Lysestaken var flott.
Håper barna dine snart blir friske - men på en måte er det jo bra at de gjør unna vannkoppene mens de er så små.. og at begge blir ferdig med det.
Håper du har hatt fine feiringer!
De fatene fra Nille var jo skikkelig fine.. Tror jeg må ta en titt der jeg også. Mangler noen hverdagstallerker...

Emmas Verden sa...

Hei Silje :)
Gratulerer med overstått dag,du har bursdag samme dag som min eldste sønn :) vi feira han igår..
Jeg er også veldig glad i svenske bloggere,synes de er så flinke å ta vare på gamle ting..Misunner dem alle loppisene ;)
Du har en veldig fin blogg og jeg er stadig innom deg!
Snakkes..
Klem Anne ;)

Hulda sa...

Nydelig gave Silje! Skjønner at du er glad for den. :) Likte også de fatene fra Nille, enkle og fine. Håper du har hatt noen flotte dager med feiring. :)

*Hege*-mine små skatter sa...

Så mye fint du fikk da:)
Jeg har det samme serviset fra Nille-det er så koselig synes jeg!!! Jeg har heller ikke til middag,-men får jo også lyst på de...

Vill sa...

Hei :-) Takk for titten :-)
og GRATULERER med "alle" dagene :-)

Anita sa...

Heldig med hemmelig venn gaven du også!! Så nydelige muffinsformer og den lysestaken var sååå fin! EN sånn en skal jeg kjøpe etterhvert også, bare jeg finner en!
Stakkars små, har de fått vannkopper, forresten tror jeg det går bra med dem men det er jo desto mere slitsomt for oss voksne når de små er syke! Masse ekstra! Her har bare AMalie hatt det så vi er stadig på jakt etter smitte til de to andre men har foreløpig ikke lyktes;o) Kos dere! Store klemmer fra ANita!

~♥~bagateller~♥~ sa...

Gratulerer med alle dagane dine, bedre seint enn aldri. Ikkje kjekt med vannkoppane, men godt å få det unna også når ein først er så uheldig. Sån lysestake har eg også, og er kjempeglad i den. Sjarmerande og veldig praktisk, for no har eg ein fin plass å samle alle lightera og fyrstikker.

Livet er heeerlig sa...

Oioioi så mye fint du fikk, så kjekt med noe som ikke alle andre har. Tenker på lysestaken :)
Ha en trivelig kveld
*Siv*

Minmill sa...

Hei hei igjen og takk for besøk tilbake i bloggen min. Så heldig du er som har fått pakker fra hemmelig venn. De var sååå søte de muffinsformene. Det er gøy å ha bursdag og få pakker.

Mia sa...

Oi oi, jeg ser jo at du har hatt mange grunner til å feire i det siste! Gratulerer sååå masse med alt sammen, og jeg regner med at du virkelig har feiret også! Det er ikke "hver dag" man kan feire både bryllupsdag... og bursdag... og blogg "anniversary"! Jeg håper at vannkoppene forlater huset snart, og at i mellomtiden du nyter de nydelige tingene dine, både de su har kjøpt selv og de du har fått (den zink lysestaken er bare lekker!).

Cathrine sa...

Ikke kjekt med syke unger,får håpe de drar seg til.Men vannkopper tar jo litt tid da :-(
God helg!

aase sa...

Så kjedelig med vannkopper Silje!! Samtidig er det greit å bli ferdig med det da!! Verre om de skulle få det i jula da.............liten trøst til deg bare!!

Tenker du lager det koselig for de mens de må være inne jeg!! Håper du ikke blir helt utslitt!!

Stor høstklem fra Aase

Smineset sa...

Flott gave! Og flotte fat!

Ønsker deg ei super helg! ;-)

Bo med barn sa...

Tusen takk Silje. Blir kjempeglad for hver eneste en som sier de skal stikke innom!!

Gratulerer på etterskudd med alle jubileumene! Så flott bilde av deg!!

Ønsker dere en flott helg...og god bedring til ungene:)

Den gode feen sa...

Så fin gåve du har fått, og for eit nydeleg bilde av deg i forrige innlegg. Gratulerer med vel overstått bursdag og bryllupsdag! Ha ei fin helg, og god bedring til smårollingane! Klem frå Linda

Synnøve sa...

Litt på etterskudd jeg, men gratulerer så mye med overstått både det ene og det andre :) Nydelige ting du har fått i gaven din, slike muffinsformer kunne jeg gjerne tenkt meg i stedet for de standard hvite... Ha en herlig helg! Synnøve :)

Lena sa...

Så fin gave du har fått!
Jeg venter fortsatt på min...
Fatene dine var også fine, også fra Nille da..kanskje jeg må innom og kikke også:)
God bedring til barna, og riktig god helg til dere alle!!

Nr. 5 sa...

Så søte tallerkener. Neste gang jeg skal ha nytt servise skal jeg også ha hvitt, nå har jeg rødt for det er liksom gjennomgangsfargen i helel huset, men det går mot mer hvitt over alt, så da blir det hvitt servise også :) Fine gaver også du hadde fått!

Ha en fin helg

Klem fra nr. 5

Anita sa...

Gode vakter! Skal på jobb i helgen jeg også, men har bare kveld/dag! Og rett fra dag søndag reiser vi! KOs dere! Og takk for tipset om Gøteborg:o)

Fru Langtind sa...

Hei

Så flott blogg du har! Mye fint...her kommer jeg på besøk flere ganger:-)
Nydelige tallerkener forresten, er på jakt etter nytt middagservise...kanskje jeg må ta turen til Nille...;-)

Klem