fredag 29. august 2008

Kan noen hjelpe meg?:)

Jeg begynner å bli desperat..etter slike lyshus! Enten i hvitt eller zink. Eller begge deler:) Har siklet på dem SÅ lenge, søkt på nettet og kikket i butikker. Nå har jeg funnet et par svesnske butikker som selger dem, men med de herlige tollreglene vi har her i landet, blir vel ikke det billig... Derfor lurer jeg på om noen av dere vet om steder jeg kan kjøpe slike?? Da hadde jeg blitt så glad:)


dette bildet er lånt fra skjønne Emmeline.


god helg alle som er innom!
¤
ps: Trine, kanskje du kan skrive mailadressa di, så kan jeg svare på spm dine på mail?:)

23 kommentarer:

Anonym sa...

Hei du, har lett etter sånne i zink selv, og endelig så er det en norsk nettbutikk som skal ta inn sånne, det er boligfryd.no. Har ikke kommet inn ennå, men står under varer som kommer. Jeg skal hvertfall kjøpe flere av de, er jo så fine!
Hilsen Vivian

Anonym sa...

Kom plutselig på at mollysheaven.no har også, men flere typer på boligfryd.no da!Vivian

Anette sa...

Ja Mollys Heaven har!!!

God helg til deg Silje ;)

Emmeline sa...

Skjønne Silje--den sendes i retur;) Gøy å se zinkhusene mine hos deg. Det liker vi!!!

Mine zinkhus dukket opp i den interiørbutikken som ligger helt i nærheten av der jeg bor.
En knalldyr butikk...
Hun hadde hatt mange, men alle var utsolgt rundt juletider. Da jeg var innom i juni hadde hun akkurat ryddet, og funnet disse to som hadde falt ned bak en hylle-og dermed ble de mine;)

Tja; jeg ser at Molly har fått inn det hvite huset, i stor størrelse. Men kun det ene. Jeg syns det er litt ok å ha to stykker i ulik størrelse, så du får lete litt rundt.. Ser det er noen som foreslår Boligfryd. Creme de la creme pleier også å ha godt utvalg men jeg har ikke sjekket om de har disse husene???

Lykke til med jakten iallefall og lykke til med nattevakter. Høres slitsomt ut. Klem tilbake!

Anonym sa...

Hei!
Har akkurat kjøpt et sink hus hos Mollys Heaven. De har hvite også, tror jeg.
Dette i sink er kjempe koselig, akkurat passe på et fat med fattigmanns sølv og tekys. Skikkelig koselig rett og slett:-)
Mvh Siv

Gunhild, NO sa...

Hei! Jeg liker også sånne hus og har et lite et. Kjøpte det i Grimstad. Vet om en forretning i Kristiansand som også pleier å ha. Men ingen nettbutikker. Jeg liker jo de i zink best med rette kanter. De andre med bølgekanter pleier jeg å gå rett forbi. Men smaken er jo forskjellig. De jeg liker er fra Walther & Co tror jeg. Går nok ann å sende mail til W&Co og høre om det er norske nettbutikker som selger de.

Bak en Sky sa...

Jeg var i byen i Trondheim i dag. Der hadde de disse i sink på Mazing. Ganske ny butikk. Kikket ikke på prisen men.....Lykke til!

elin1976 sa...

Har ikke molly slike i butikken sin. Du skulle så gjerne hatt fått mitt men da har jeg liksom ingen selv. Skal være på utkikk etter å gir lyd hvis jeg finner:O)

Tove sa...

For noen flotte lyshus! Setter de på ønskelista:) ( Det er jo faktisk ikke sååå lenge til jul, hihi)

Ha en flott helg

liven sa...

Jeg har kjøpt zinkhus hos Molly for ikke lenge siden!!
Kikk på nettbutikken hennes du:O)

Fryd for øyet sa...

Hei! Vi har bestillt sånne sinkhus fra Walther & co og får de i november:) husker ikke hvilken str vi bestilte da det var så mange forskjellige og vanskelig å finne ut av størrelsene..men hvis du ikke får tak i, så er det bare å ta kontakt med oss i november så skal vi da få klart å sende til deg:)

tinemor sa...

Ja, jeg har akkurat fått minehjem i posten, FRA MOLLY`S HEAVEN!!!!
(Se innlegget mitt fra i går)
Lykke til.
God helg!

Blå-hvit samlemani sa...

På boligfryd kommer det inn noe lignende.. De var også søte...
jeg fikk også lyst på ...

Livet er heeerlig sa...

Heisann Silje

Kjempeflott blogg du har, nå har jeg kost meg leeeenge. Utrolig flotte barnerom :)
Og hvis det er greit tar jeg meg en bakerunde med kjeks og maripanboller. Må ha litt å rutte med når en er hjemme i barselpermisjon. Da dukker det stadig opp kaffetørste på døren :)
Ha en riktig flott helg!
*Siv*

Livet er heeerlig sa...

...mente mammapermisjon :) Kan forresten ikke hjelpe deg med disse husene...

Maret sa...

God jakt, og fin helg...

ceciliegrut sa...

Ja, jeg bor nok ikke så langt unna. Ser for meg huset ditt på den andre siden av Falkumelva og oppover.. men vet jo ikke da.

ceciliegrut sa...

Ja, jeg bor nok ikke så langt unna. Ser for meg huset ditt på den andre siden av Falkumelva og oppover.. men vet jo ikke da.

Hulda sa...

Det i sink leter jeg etter! Det hvite har jeg. Kjøpt på en butikk her, kan sjekke om de har og sende deg. Trur det største kosta litt over 100kr. Du får si fra. :-)

Trine sa...

Mailadressen min er trin1@live.no. :)

Mona. sa...

Ååååå,jeg leter også etter sånne i sink,men er stadig på jakt.....! Kjenner meg igjen i høstkos,så du er ikke alene om å like høsten.......man kan jo liksom begynne å glede seg til jul,også....heheee. Ha en flott søndag,med dine kjære :)

Anonym sa...

Hei!
Du har en så herlig blogg, blir så inspirert av den! På et av barnerommene henger et bildet av 2 katter jeg syns er så fint, ser du noen kustnernavn eller tittel på det? Har så lyst på et sånt på babyrommet jeg gjør klart til jenta mi:)

Anonym sa...

Tinnies hus som har butikk både i Tønsberg og Sandefjord har bestillt sånne hus og vil få dem inn i høst, sep/oktober.
Hilsen Ellen