torsdag 19. juni 2008

Butikker i Sandefjord?

I kveld har mannen og jeg bestemt oss for å ta en tur til Sandefjord på lørdagen, og jeg benytter muligheten (som flere andre har gjort) til å spørre om noen har tips om gode leke- eller interiørbutikker? Eller andre ting man burde oppleve der? Er ikke det at vi aldri har vært der før, men det er noen år siden, og interessene har forandret seg:)


Jeg vet ihvertfall om Plymshop, dit må jeg:) Kanskje et par nye Maileg'er blir med hjem også:)
Og helt sikkert noe til smårollingene:)
Kanskje noen har tips om bra spisesteder også?:) Håper noen kan hjelpe:)

Dagene flyr, og jeg har FRYKTELIG dårlig samvittighet for at jeg er så dårlig til å svare på, og legge igjen kommentarer hos dere. Vet man ikke skal ha det, men det har jeg altså.. Lurer noen ganger på om jeg burde slutte å blogge, siden jeg føler jeg ikke får fulgt opp ordentlig.. Liker jo ikke å ha ting hengende over meg heller. Men jeg setter ihvertfall STOR pris på ordene dere legger igjen! De er til stor motivasjon, inspirasjon og glede!

stor klem fra Silje


bildene i innlegget er lånt fra maileg.com

14 kommentarer:

Kari sa...

Tips:Du MÅ bare stikke innom "Milde himmel" og "Lykke". begge butikkene ligger i Storgata.Her kommer du garantert ikke tomhendt ut!Ha en strålende dag i Sandefjord!!!

Charlotte sa...

Hei
I sandefjord må du innom LYKKE... det er en kjempe koselig butikk, med sååå masse fint. Rett oppenfor Lykke finner du en helt ny butikk jeg ikke har rukket å være i ennå. Men ryktene sier at de har MYE fint der, den heter Milde Himmel (tror jeg). Så har du Henriette som er verdt ett besøk. Og ikke minst, når du skal på cafe, så reiser du på Cordelias HUS ligger rett etter Plymshop, det er så koselig der, og de selger MASSE interiør der. Der kommer du til å like deg :) Ellers er det sikkert mer, men er ikke mest i Sandefjord, men er sikkert mange andre som kan fylle inn mer for deg. Jeg skal i bryllup midt i byen i sandefjord til lørdagen så hvis du ser en brud er jeg sikkert i nærheten :) hehe... God tur forresten. klem

Anita sa...

Du!!! Du må ikke tenke på og slutte å blogge en gang!!! Hva skulle jeg gjøre da?! Det hadde blitt veldig trist og kjedelig!! Syns ALLTID det er såååå kos og stikke innom deg!! Og vi skal jo feire runde bursdager sammen, husker du;o)
I Sandefjord har jeg en arbeidskollega, hun sier bla at en butikk som heter Stabburet, eller no som ligger utenfor Sandefjord på Larvik siden er verdt et besøk også Lises møbler. Jeg har aldri vært i noen av disse, men... Av spise steder må du jo innom McDonalds;o) Dere burde forresten reise til TØnsberg så kan jeg guide deg igjennom, bare ikke i morgen! Skal feire min mamma og pappas 70- års dager her så jeg er litt opptatt med div.
Nå skal vi spise god frokost og kose oss! Må handle litt dopapir+++ *ler*! Kos dere! Klemmer fra Anita!

Silje sa...

Hei

Så flott det du malt hvit ble, virkelig lekkert. Det er gøy og male og gjøre om, det blir jo omtrent som og få nye møbler.

Kos deg i morgen på tur. Høres ut som en kjempe flott dag.

Ha en super helg.

Lappesola sa...

Cordelias hus er kjempekoselig. Der er det også kafé. Milde Himmel, lykke og Life Living er også steder som er verdt et besøk.
God sommer!
Hilsen Lappesola

Kari- kmg@sfjbb.net sa...

Glemte å tipse deg om STABBURET.En kjempestor interiørbutikk i to etasjer.Dit kommer kunder fra hele østlandset!Kommer du sydfra på E18,tar du av til venstre,mot MØRK, etter Skeidar, et stykke før avkjøringen til Sandefjord.

Bo med barn sa...

Kan desverre ikke hjelpe deg med butikk-tips... Men ville bare si at du IKKE må ha dårlig samvittighet for at du ikke får svart alle. Sånn er det for alle! Og du må for all del fortsette å blogge. Det er så koselig å stikke innom her.

Vi må alle sammen legge lista lavere... Vi jenter er jo mestre i å få dårlig samvittighet, og det er jo bare dumt (nå snakker jeg til meg selv også).

Kos dere i Sandefjord.

Lena :)

Bo med barn sa...

Og du, den lille benken din ble kjempelekker som hvit:)

Miss.T sa...

Ingen tips herfra.. men vil bare ønske deg riktig god tur.. gleder meg til å se hva du har kjøpt.


God helg !!

Huset på toppen sa...

Så flotte møblene ble i hvitt, for en makeover!! Lykke at hvitt- maling kan gjøre slike underverker!!

God tur til Sandefjord i morgen!!

Anitas hus sa...

Hei, Silje!
Så koselig med bytur til Sandefjord da. Der har jeg ikke vært på mange år... Eller det vil si jeg var jo egentlig der i går, men kjørte rett på ferja (var på Harry-tur, hehe)
Tenkte jeg skulle tatt meg en tur i løpet av sommeren jeg også. Spent på hva du finner, også får du komme med litt butikktips når du kommer hjem igjen.

Du må ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke har like mye tid til bloggen. Sånn er det innimellom.

Forresten så ble de hvitmalte møblene dine helt nydelige. Har noen på vent her jeg også, men de må også pusses først og da er det lett å utsette det.
Er helt enig i de tingene du aldri vil male, de er kjempe flotte slik de er. Den sengen til snuppa de er noe av det flotteste jeg har sett.

Ha en kjempe fin helg og kos dere masse i Sandefjord i morgen!

Klem:O)

Aina sa...

Hei hei.
Kan nok ikke hjelpe med butikkforslag jeg for jeg har aldri vært i Sandefjord, desverre. Men disse maileg kaninene er så søte, håper du finner noen:0)

Jeg er sykepleier på et sykehjem, jobber bare natt for jeg er en skikkelig natterangler så det passer meg ypperlig:0)

Ha en fortsatt fin helg og god tur!

Klem fra meg.

Aina sa...

...og så ligger det noe til deg på mitt siste innlegg;0)

Krabat sa...

Du må ikke slutte å blogge! Du behøver jo ikke legge igjen kommentarer hvis du ikke har tid. Jeg har fulgt med deg i hele vinter, selv om jeg har hatt noen måneders bloggpause. Jeg må si du er flink til å gjøre i stand til ulike begivenheter. Jeg har også skaffet meg noen Maileg etter å ha lest bloggen din. Det vil si at lille Krabat "ønsket" seg til ettårsdagen sin, og mor begynte å leke med gang
; ) Ellers var det morsomt å lese at du fikk skaffet deg Mons og Marit-bøkene! Godt å være tilbake. God helg!