tirsdag 8. april 2008

Takkekort


Det er over to måneder siden Augusta ble døpt,og på tide å få sendt ut takkekortene. Jeg er godt i gang med å lage dem,og slik blir de seende ut!

Man må knyte opp sløyfa for å åpne kortet.

Jeg er hjemme med mine to små i dag,Ferdinand er fortsatt syk. Har fått skikkelig omgangssyke,og er helt slått ut stakkar. Han har ligget på fanget mitt i hele dag,lot meg til og med holde flaska når han drakk,og DA er toåringen syk;)
HA EN FLOTT DAG!

26 kommentarer:

Smilla sa...

Nydelige kort, og jeg tror nesten du har rett når du sier at dåpsbarnet er verdens vakreste også! Fikk helt klump i halsen av å se det herlige smilet på veslejenta di!

cilla's blogg sa...

Fine dåpskort. Og veldig morsomt å lage. Lagde bryllupsinvitasjonene når vi giftet oss. Mye arbeid, men stas å kunne lage de litt mer personlig.

Ha en fin tirsdag:))

Fjordheim sa...

Så flotte kort du har laget. Ekstra koselig å sende avgårde kort en har laget selv. Ikke minst, ekstra koselig å motta.
Og dåpsbarnet var jo bare bedårende. God bedring til den syke.

Livy sa...

Heisann!
Så nydelige takkekort du lager - og for et vakkert dåpsbarn *helt skjønn*!

Stakkars Ferdinand da, han må ha fått en skikkelig sjau! Mange god bedringsklemmer til han!

Klem fra Livy

Silje sa...

Så flotte kort du lager,du er flink. Og den nydelig dåpsjenten da. Perfekt resultat blir det da.

Ha en flott dag.

borghild sa...

Så nyyydelig hun var!! Kjempekoselige kort du hadde laget, med fine detaljer!:-)
Koselig at du nevnte tøflene også, gøy å høre at de blir brukt og at du liker dem:-)
God bedring til Ferdinand, stakkar, håper han blir bra snart!Ha en fin tirsdag, klem B:-)

Mona. sa...

Åhhh,så søt hun er,lille gullet !! Så blid og go' ! Nydelige kort du har lagd,virkelig dekorativt med det båndet rundt !! Flink er du :O) Ser at du spør etter oppskrift på fiskegratengen min,men vet du...jeg bruker aldri oppskrift.....jeg lager bare vanlig,hvit saus,og så har jeg bare litt stekt bacon,gressløk,makaroni,og gjerne en liten bit gauda,oppi...+ noen egg,det gjør virkelig susen !! Og selvsagt har jeg litt fisk,også.........hihi...! Bare prøv ;O) God bedring til gutten,håper det gir seg snart.....så kjedelig for dem,stakkers små. Ha en fin kveld :O)

liven sa...

Nydelige kort du har laget og en nydelig liten tulle:O)
God bedring til dere!!
Ha en fin kveld!!

Karoline sa...

så fint du har gjort det!!!! impornerende arbeid. og for en alldeles nydelig og vakker liten jente. helt herlig, skjønner dere godt der, ja:)
litt bloggtørk her ja, men snart, snart...gått sånn i ett med barns treninger ol, jobb og så har jeg rett og slett vært litt treg.
ha en fin kveld:)
klem

Lene sa...

Hei, Silje.

Såå nydelige kort du har laget. Og lille Augusta er jo bare til å spise opp. Min bestefars søster het Augusta :) Så koselig å høre det navnet igjen - det er neimen ikke ofte :)

Og så en smuuule misunnelig på loppehyllene dine nedenunder. Knallfine :)

Ha en fin kveld :)

Klem :)

Lene sa...

Så fantastiske kort du har laget! Jeg blir alltid så rørt over å motta kort (og gaver) som det er lagt så mye sjel i. Er helt sikker på at de heldige mottakerene av takkekortene vil verdsette de. Og de setter et vakkert punktum på Augusta sin dåp!

Fru Fjeldhammer sa...

Så flotte kortene er!

Eh, giftet meg i november`07 jeg og har enda ikke fått levert ut takkekortene..*kremt*

Ann-Cathrin sa...

Oj så lekre da!! Må jo være litt av en jobb å lage de der?! Så utrolig koselig for gjestene å få så fine kort som minne om dagen, og jenta di er bare vakker:)

Anita sa...

Sååå nydelige dåpskort!! Du erbare så flink!! Nydelig lite gull også!! Ikke helt finest i verden, men...;o) Har vært på en kort seinvakt idag og heklet masse!! Åh! Stakkars lille vennen som fortsatt er syk, er dere andre fortsatt friske da?? Er jo sååå fort gjort at dere alle blir syke!! Håper dere berger over!! Ha en koselig kveld! Klem!

Den gode feen sa...

Så utruleg nydeleg! Kjempefine kort, og kjempefine ting du har funne på messe. Fløtemuggene var heilt herlige :) Klem frå Linda

Magny sa...

så vakkert...

Miss.T sa...

Så utrolig vakre kort du har laget !! Nå visste ikkje eg at me måtte sende ut takkekort etter dåp.. så nå må eg viss sette i gang med det også. Vi hadde dåp 17 feb.. så det er vel på tide her også : ) ops...

Tove sa...

Så flotte takkekort! Orgentlig fine altså, med blondene, båndet og fargen, og ikke minst den utrolig søte jenta det var bilde av inni:)

God bedring til lille Ferdinand

klem

Kine sa...

Og du står på,sjønner fremdeles ikke hvordan du får tid til alt dette jeg!?Skjønne kort,og nydelig dåpsbarn:) Koselig å få i posten tenker jeg!Ha en fin dag:) klæm

aase sa...

Så synd med syke barn,det er så trist å se de sliter!!

Takkekortene var jo rett og slett skjønne!!!!! Dååånnnnn....

Håper lillegutt snart blir frisk. Jeg forbereder meg til messa,mye å gjøre!!!

Hulda sa...

Veldig flotte dåpskort du har laget. Skikkelig fint med blonden og rosepynten. Til bryllupet vårt laget jeg invitasjonene. Hadde lyslilla kort med en bred, tynn blonder limt over. Jeg hadde den samme blonden i brudekjolen min, så det ble jo ekstra stas. :)

Hobbyhuset-Merete sa...

Så fantastisk flotte takkekort du har laga!!! må vera skikkeleg kjekt å få :O)
Håpar vesleguten snart er frisk igjen..omgongssjuke er IKKJE noko kjekt!!!
Koseleg at kraterbolleoppskrifta mi kunne vera til hjelp..
Ha ein fin onsdag!

prinsessa1976 sa...

Så flotte takkekort. Det med takke kort er en fin ting synes jeg. Det viser at man bryr seg på en måte. Ønsker degt en fin fin dag:O)

Vit Choklad sa...

Men åh vilke fina tackkort! Jag var själv sååå trött i mpnader efter att Sol föddes så jag orkade inte göra några tackkkort, jag bra beställde genom posten med en bild. Nästa barn ska jag göra korten innan barnet föds medan jag fortfarande har energi :-D Eran lilla gumma är i alla fall underbart söt! Och din blogg är nästan lika fin :-D Ha en fin dag!
Kram!

thea sa...

åhh såå fiiiine...:) Liker bloggen din kjempegodt og titter snart innom igjen.. Ha en flott dag, Hilsen Thea:)

Linda sa...

Så lekre takkekort. Har planer om å lage selv jeg og. Må bare få tid først. Takk for hilsen i bloggen min forresten. Koselig at flere stikker innom. Bloggen din er jo kjempefin. Nydelig tulle du har!