søndag 20. april 2008

Nok en helg er over..

Så er søndagskvelden her igjen da, helgene går så fort! I dag har vi kost oss masse, vært ute nesten hele dagen, og hatt vårt første "måltid" på verandaen. Naboene våre hadde glemt igjen husnøkkelen sin på hytta, og kom seg ikke inn, så da ba vi dem over på is og vafler. Ungene løp rundt og de voksne koste seg i sola:)


Litt bursdagsfeiring for Ferdinand har det også blitt, selv om det ikke ble helt som planlagt. Pappa og hans samboer, og min manns familie kom, og over ser dere bursdagsgutten skue utover kakebordet..

Jeg bakte boller, noen med vaniljekrem og noen med rosiner, brownies, og vi lagde vafler. Det blir enda to bursdager til, så mer kakebaking (og spising!), gaveåpning og bursdagssang skal det bli:)

Disse rosene har jeg vist på bloggen før, jeg kjøpte de forrige torsdag,og de står like flotte enda!


HA EN FIN SØNDAGSKVELD:)

16 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Nå fristet det jaggu med boller....... sikle sikle!!

Søte gutten din, så kos det ble litt feiring på han!

Oi da, godt naboene dine har slike snille naboer som dere!!

kos dere videre...

Karoline sa...

å, så koselig. og jeg fikk så innmari lyst på boller nå..er bolloman...;) kan sjelden passere et bakeri...mmmm
godt det blir feiring og kos på lillegtt, det tror jeg dere trygt kan unne dere påtross av det triste med han lille gutten i fam deres.
her er det også rene sommeren, vi planter og rydder og koser oss ute! barna løper barfot på plattingen, steker inne i hagekroken vår, litt kjøliger ute i gaten, men i hagene er det som sommer. kunne ikke det vært slik til november nå???

Ann-Cathrin sa...

God søndagskveld:) Så fint du hadde ordnet til gutten din, grstulerer til han:) Så mye godt da! Fine bilder fra loftstuen deres og:)

LillaL sa...

Gratulerer til gutten din:) Jeg har en selv som ble 2 år for en knapp måned siden, det var stas. Veldig fine bilder av loftstuen også forresten!
(jeg har fulgt med på bloggen din en stund, og har endelig fått laget meg en selv)

Ha en fin uke:)

prinsessa1976 sa...

Hetr har jeg jammen gått glipp av et innlegg fra deg....å ikke hvilken så helst innlegg. Loftstue innlegg...jeg suger til meg inspirasjon på min vei til å overtale mannen til å male loftstua vår.
Så koselig med bursdagsfeiring. Å så koselig bord du hadde dekket. Det der betyr så mye. Å ønske gjestene velkommen med et slikt flott bord.
Ønsker deg en fin mandag. Masse klemmer fra Elin:O)

Ingrid sa...

Hei Silje! Så flink du er til å oppdatere! Det er alltid hyggelige innlegg å finne her inne hos deg. Jeg har vært forkjølt nå i 14 dager, så min blogg har vært ganske ensom og forlatt. Begynner å komme meg nå... Tenkte jeg skulle sende deg noe å pynte med til 2-årsfeiringen, som takk for egget lillegutt fikk. Men det rekker jeg kanskje ikke? Når er barneselskapet? Ser jo at dere er i gang med å feire allerede...
Koselig loftstue dere har! God ide med sengetøyet i et slikt koselig skap..

Anita sa...

Hallo, vennen! De bollene så bare sååå fantastisk gode ut!! Elsker å bake gjærbakst jeg! Vi har fått vasket hele terassen vår og gjort masse annet kos i helgen også, ute hele tiden!! Blir kjempetidlig natta på sånne ute dager;o) Idag skal jeg på seinvakt! Så flott for Ferdinand at han fikk litt bursdag allikevel! Klemmer fra Anita

Canoza sa...

Så det var du som var min hemmelige venn...
da vil jeg takke for en nydelig gave som jeg ble kjempeglad for. gryteklutene og håndkleet skal jeg spare og ta med meg på hytta. For i år har jeg tenkt å male kjøkkenet på hytta i blått og hvitt. det gleder jeg meg til..
Ellers så har du et nydelig hjem. Ha en finfin uke.

Anita sa...

Såå flott!! Syns jeg ser deg, ble kjempglad på dine vegne!! Er det Borgestad eller?? Har akkurat spist lunsj!! Nå skal jeg ut og spa litt i kjøkkenhagen!! Gratulere!! KLemmer fra meg!

Silje sa...

Høres ut som dere har hatt en flott helg med flott vær og bursdags feiring. Og det var mye deilig og fristende du har laget.

Ha en flott dag.

Hulda sa...

Så koselig bursdag dere har hatt, flott pynta bord. Bollene dine så veldig gode ut. :) Vakre roser, i vakker vase. :)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Mmmm så godt ut med hjemmelagde boller på et flott pyntet bord. Rosene var jo lekker!
:O)

borghild sa...

Det er det tredje bolle-bildet jeg ser i kveld, så nå har jeg skikkelig lyst på gjærbakst!!:-) Men det er jo litt vel seint å sette deig nå...
Ser dere også har kost dere i finværet, deilig å sitte ute da!! Så bra det ble litt feiring av Ferdinand også, og ekstra gøy for ham er det jo at det er enda et par selskaper igjen...:-)
Ha en finfin uke! Klem B:-)

Ann-Cathrin sa...

God kveld:) Jeg var 17 da jeg fikk diabetes. Merket det ikke selv, men var på vanlig legekontroll, og siden det var i familien, sjekket de blodsukkeret. Syntes det var tøft da, er jo en sårbar alder;) Men som sagt er jeg heldig og har en som er lett å regulere. Håper det går bra med nevøen din, og at du lar oss høre hvordan det går med han:) Synes jeg har alt for liten tid til blogg for tiden...merker veldig at jeg har begynt å jobbe igjen! Så du som ennå er i permisjon må nyte og kose deg masse!!!:) Permisjonen går så fort...og enda fortere med nr 2 syntes jeg da:) Ha en fortsatt fin kveld:)

Vit Choklad sa...

Åh vad det ser mysigt ut! nu blev jag sugen på bullar :-) Ha en fin vecka :-)

Anitas hus sa...

Hei, så koselig blogg du har og ett kjempe fint hus.
Ser ut til at du hadde en flott helg.
Og en snill nabo er du også:)

Ha en fin uke:)