torsdag 3. april 2008

Best og pest!

Jeg har blitt utfordret av Livy og fru Fjeldhammer til å vise "best og pest" i mitt hus!
Siden vi bygde huset for 2 år siden,er det ikke så mange rom jeg ikke er fornøyd med (bortsett fra rotet da.. Men det er jo selvforskyldt!),men det er jo ikke alt som er like pent. Viser bare èn "pest" i dag,men det finnes flere.. Først et av best'ene: Kjøkkenet!

Vi har et Herregaard-kjøkken fra Sigdal,og jeg synes det er lyst og praktisk.

Her sitter vi og spiser,og spisestua betyr mye for meg. Den har vært i mitt barndomshjem,og her har jeg selv spist da jeg var liten,og brukt mange timer på lekselesing. Man ser ut på hagen når man sitter ved bordet,og det er også koselig. Og det blir enda bedre når hagen etterhvert blir grønn og frodig!


Peisen vår er også en favoritt. Varmer kjempegodt,og jeg synes nesten den er et møbel i seg selv! Vi ser den både fra spisestua og sofaen,og et speil på veggen rett ovenfor den gjør at man også kan se flammene fra kjøkkenet.
Til slutt enda en best; Salongbordet vårt! Det er gammelt,tror det er fra Gudbrandsdalen. Det er skjevt og markspist,men så utrolig sjarmerende også.
Og faktisk veldig praktisk når man har barn,det blir ikke riper i det,og flekker forsvinner med èn gang.

Det er godt å ha ihvertfall èn fin ting å se på fra sofaen...

...dette er nemlig PEST! TV må man jo ha,men de kunne jo vært litt mer shabby chic;)
Men så er det TV-benken da.. Møbelet i seg selv er ikke så ille,men den skulle jo vært malt... For halvannet år siden... TTT (ting tar tid...)
Ikke ryddet jeg vekk noe før jeg tok bilde heller,skal det være,så skal det være... Her fyller det seg opp av DVD'er og ting stadig vekk...

Og under er det masse ledninger,og elektrisk utstyr. Herlig!

Som sagt kunne jeg ha funnet flere "pest'er",men dette får holde i første omgang!

Så skal man utfordre videre da... Vet ikke hvem som har fått den nå,men gir den ihvertfall til deg Anita!

NYT VÅRVÆRET!

Håper det er sånn over hele Norge..

11 kommentarer:

Anita sa...

Jeg tar gjerne den utfordringen!! Har bestemt meg for pest, men best er jeg noe usikker på enda!! Lurte faktisk på om jeg skulle ta "stereoskapet" vårt som pest, men bestemte meg for noe annet! Hva får du se i morgen!! Kjempeflott kjøkken dere har! ALt sammen! Nå skal vi se American beauty! Er ikke noe film menneske, ser kanskje 4 filmer i året! Har vært på kake og kaffe hos en kamerat som blir 40 år idag! Er såå full av kake nå at jeg nesten sprekker! Nei nå er det film og Tilda stapping;o) Ha en koselig kveld! Klem!

Hulda sa...

Så nydelig kjøkken dere har! Drømmer om noe lignende når vi får bygd hus. Her har vi malt kjøkkeninnredninga som var i vanilje. herlig med lys innredning. Lekkert salongbord også!! Slikt er jo bare så sjarmerende, syns jeg også. Noe pest har vi alle, får du malt bordet blir det flott. :) :)

Lene sa...

Du har et fantastisk hjem silje! Det virker på meg som om du og familien din har det veldig godt i det koselige hjemmet deres! Må være et fint sted å vokse opp, og et hjem som gir gode barndomsminner!

Fjordheim sa...

Hei.
For et flott kjøkken. Håper mitt blir noe lysere med tiden.
Og så har du så flotte bord. Fint å kunne bruke ting som har vært i familien lenge.
Lykke til med maling av tv benk.

Miss.T sa...

Flotte bester !!! sleng over tv benken til meg.. er en reser på malingen nå for tiden.. holder på med en tv benk selv.. satser på siste strøk i morgen !! Nydelig spisestue du har.. sjarmerende !!

Frk.Badegakk sa...

Jeg er veldig enig i deg med at TV er pest. Det er virkelig et stygt møbel, som tiltrekker seg altfor mye fokus...
Jeg og sambo har foreløpig ikke TV, men når vi skal ha det skal den være MAX 32" og den skal kunne henge på veggen. OG alle disse ledningsdingsene skal gjemmes vekk for de er no herk!!!

Best bildene dine var velvalgte og skjønne! Elsker det gamle bordet fra gudbrandsdalen!!!! Vakkert!!!

christinasinteriør sa...

Hei! Så fin kjøkken og kjøkkenbord. Skjønner det er kjekt å ha noe minner fra man var barn.
Vi har drømmekjøkken fra sigdal som heter herregård. Ligner litt.. Tv er nok det "styggeste" alle har i hus. Kunne vært mere stil arter av de! Hi hi!!
Ha en fin kveld videre!

Den gode feen sa...

Takk i like så. Du har ein superkoselig blogg :) Knallfint kjøkken, og herlig å sjå at ikkje du heller ryddar bort ting og tang før fotografering. Er det pest så er det pest liksom :) God helg :)

prinsessa1976 sa...

Du har et nydelig kjøkken. Så det når du hadde et innlegg derfra en tid tilbake. Ønsker deg en fin lørdag og ei flott helg . Masse klemmer fra Elin:O)

Emmeline sa...

Først og fremst; en veldig pen famiie...jeg ler og ler her jeg sitter. Mannen var slettes ikke fornøyd med at jeg hadde lagt ut dette bildet der han var nesten i nettoen, hehehe...

Så må jeg jo bare få si at jeg allerede var innom her i natt klokken 02.00 og koste meg med best og pest innlegget ditt..Men da var det så seint at jeg fant ut det var bedre å kommentere i dag!
Du rakk visst å komme til meg før jeg kom til deg, men likevel.

Jeg har bare kost meg med LEKRE bilder av LEKKERT Herregård kjøkken. Kan godt forstå at du er fornøyd både med det og med den koselige spiseplassen som du har. Jeg mener at jeg har sett bilder av peisen din før, og skjønner veldig godt at den er en favoritt, nesten som en kakkelovn med sin flotte form syns jeg.
Pesten er brukbart sjarmerende den også *ler!!! Både at du har tatt bilder av den REAL men også at du har latt være med å rydde. Skal det være så skal det være. Denne pesten blir super bare den får litt maling på sier nå jeg..SÅ den har jo flotte utviklingsmuligheter. Det er vel verre med TV det må du nok leve med:) Ha en super lørdag og takk for gøyal titt Silje:)

Lene sa...

Hehehehe - heeerlige pesten, ja :) Og jeg er faktisk helt enig med deg - hvorfor i all verden produseres ikke tvene i litt andre design??? Hvorfor alltid slik en tecnolook? Det må være menn som designer.

Ellers var bestene dine helt supre. Kjøkkenet ditt er jo bare en drøm - og spisestua virkelig koselig :) Peisen - aaaaa - ikke misunnelig i det hele tatt ;)

Ha en strålende lørdag :)