onsdag 26. mars 2008

På en helt vanlig onsdag...

...har jeg ikke så mye å skrive om. Jeg tenkte egentlig å vise bilder av badet vårt oppe,men så har jeg ikke rukket å vaske det i dag (onsdag er vaske-badene-dag),og da kan jeg ikke vise det frem. Selv om det kanskje er det jeg burde gjort,vise hvordan det PLEIER å se ut...:)

Så i dag blir det bilder av nyinnkjøpte plommer...

... og fattigmannssølv. Jeg ønsker meg flere lysestaker,og man skal vel helst ha et oddetall når de står samlet i grupper (3,5,7 e.l)? Mener jeg har lest det et sted. Ikke at det er så nøye da,så lenge man liker det selv:) Jeg har hatt flere enn disse,men de har knust. Kan ikke skylde på en aktiv toåring heller,det er nok meg som har vimset litt når jeg har tørket støv...


Håper dere alle har hatt en fin dag! Her har vi hatt nydelig vær,så Augusta og jeg har gått tur i over to timer. Jeg nyter mammapermisjonen til det fulle:)

Klemmer fra Silje

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei Silje! Fattigmannssølv er fint ja! Jeg hadde to staker, men de har knustes begge to. Jeg lot lysene brenne for langt ned, slik at stakene sprakk av varmen. Men men.. kanskje kommer det noen nye i hus snart, hvem vet..
Håper du får en fin kveld! :)
PS: Vil du sende meg adressen din til hobbysaker@hotmail.com?

Anita sa...

Så nydelige bilder allikevel!! Kult med de plommene! Nå er jeg akkurat hjemme fra aftenvakt, deilig å sette seg ned litt før natten starter! Skal på dagvakt i morgen også! God natt til dere! Klem!

Maret sa...

Kos deg med plommene du, vaske kan du ta att...

Ha ei fin veke.

elin1976 sa...

Det der fristet...skal kjøpe plommer i dag og det er din feil....mmmmmm........fattigmann sølv kan vi aldri få nok av....kan vi vel? Ha en super fin torsdag. Klem:O)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Flott med fattigmannsølv!
Skulle visst ha vasket badet (og resten av huset) jeg også, men sitter her og blogger istedet for.. Hihi. Gøyere enn å vaske!
Ha en fin kveld!;O)

Fru Fjeldhammer sa...

nei, ute av rutiner... er det lov da? ;0)

Skjønner deg godt jeg, kos deg med plommene du og vask badet i morgen eller no...

Jeg ønsker meg en drøss av slike lysestaker jeg og... og har faktisk nesten bestilt meg noen i dag på nett, men det var bare nesten... er så mye annet jeg trenger først..haha

klem

Ann-Cathrin sa...

Fattigmannssølv er bare så fint!! Heldige deg som fortsatt har permisjon:) Nyt den!!!!!!!!!

[morgrethe] sa...

Plommer er et fint fotomotiv det Silje. Når det gjelder bad....kremt.... så skulle jeg absolutt tatt fram vaskebøtta jeg også. Nyt livet med urent bad du Silje;o)

frk. vims sa...

fine bilder av plommene! Vi spiste opp ei kurv i går, og magen fikk svi etterpå :o Men det er jo så godt når det endelig kommer i butikken igjen.

Synes du virker veldig huslig i innlegget ditt, selv om du ikke har vaska badet... knuser lysestaker fordi du tørker støv? da er du ivrig! :)

jeg bøyer meg i støvet (kremt) og skal prøve å ta meg en tur med filla i kveld ;)