søndag 16. mars 2008

God påske!


Nå er påska endelig her,-jeg har gledet meg lenge!
Våren har også kommet,ihvertfall her på østlandet. Sola har strålt fra skyfri himmel hele helga,og fuglene har kvitret. Denne lille hestehoven fikk jeg av min lille sønn,og da smeltet hjertet mitt helt.. En nydelig liten tass i stor utedress og med røde roser i kinnene strakk den lille armen sin frem,med et stort smil om munnen.. Lykkefølelsen var total:)

Jeg er kjempeglad i gammel julepynt,og nesten like glad i gammel påskepynt! Denne godteskålen fikk jeg i fjor,og den er kjøpt på en antikvitetsmesse. Den var faktisk avbildet i flere ukeblader i fjor!


Disse kyllingene har jeg også kjøpt på antikvitetsmesse,litt preget av tiden er de,men så skjønne også da...


Denne syltetøykrukka er også gammel,gleder meg til å bruke den til påskefrokostene!


Vi har hatt svigerforeldrene mine til middag i dag,og da brukte vi sitronserviset fra PP,som vi alltid bruker til påske. Det er et av de vakreste servisene jeg kan tenke meg!
Vi serverte Bali kyllinggryte,som også er veldig påske for meg!
Og iskake og brownies til dessert:)

Jeg vil ønske dere alle en kjempefin påske,kos dere masse!

Mange klemmer fra Silje.


23 kommentarer:

Ingrid sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ingrid sa...

Her kommer et offisielt innlegg fra meg også.. hehe.. bare for å si at påskepynten din var fin! :) Og kjempekoselig med den hestehoven fra lillemann.. sånt må man jo bare bli sjarmert av! :)

Hulda sa...

Utrolig så fint du har pynta til påske, fin gammel påskepynt har du også. :) Så søtt med hestehoven i det lille eggeglasset, koselig at han ga deg den. :)

Kristin Helene sa...

Så koselig påskepynt du har!!! Blir jo i skikkelig påskestemning av bildene dine!
Ønsker deg ei riktig god påske!!

elin1976 sa...

Ååååå for noen koselige bilder. Påskeserviset er også flott. Har ikke servise som kun er til påske men jeg dekker med fin-serviset når vi har gjester og supplerer med påskepynt. Det funker det også.
Har også gått å gleda meg til påska. Liker slike høytider sammen med familien. Å nå har jeg fri helt til neste onsdag....åååå som jeg koser meg:O)

Anita sa...

God fjelltur!! Hvis dere ikke har reist da;o) Vi har kost oss ute hele helgen! Fått noen flere fregner og fått startet terasse vasken!! Det er på ske for meg! Idag og i morgen jobber mannen min og selv skal jeg på aften i dag! Litt godt det og! Sender deg en e-post mens du er borte, for dette kan bli langt kjenner jeg! Kos dere masse! Klem fra Anita

Annettenett sa...

Åh, så snill gutt som kommer med hestehov:) Mye fin påskepynt du har ja! Håper dere får en fortsatt fin påske:)

Mia sa...

Oi, hestehov allerede!!! Sååå herlig. Vi hadde jo så nydelig vær igår, men så på kvelden forandret det hele seg, og idag er det vinter (ihvertfall her hos meg). Så mange herlige gamle påsketing du har da. Det er jo ekstra artig å pynte med slike til påske. Og gult, det er kult det!

Livy sa...

Ååå så koselig med hestehov - og enda hyggeligere når det kommer fra en liten barnehånd *sukk*

Det service ditt er bare lekkert, og passer jo helt perfekt til påske! Koselig påskepynt har du også, artig med antikviteter!

Ønsker deg en fin start på påskeuka!

borghild sa...

Du har så fin nostalgisk påskepynt, og jeg likte spesielt godt den syltetøykrukka, kjempesøt! Kjenner godt igjen lykkefølelsen med gaver fra sine små, en blir jo så rørt:-) For et par dager siden var treåringen vår i det filosofiske hjørnet og spurte: -Mamma, hva er lykke?? Må innrømme jeg ble litt tatt på senga, men så hadde vi en veldig fin samtale om hva det vil si å være lykkelig. Så i går proklamerte han plutselig til pappaen at lykke er noe vi har inni oss, noe vi kjenner... og så fortsatte han å prate, og plutselig var han inne på Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriel...:-) Det blir noen avsporinger, men han er jo så skjønn...:-)
Kos dere videre i påska, klem B:-)

Lena sa...

Så masse fin påskepynt du har!
Skjønner godt at du er glad i den!!
Ønsker deg en trivelig påske:)

Marit sa...

Så mye koselig påskepynt du har. Og hestehoven fra sønnen din er herlig. Husker godt sånne lykkestunder fra mine gutter var små. Men nå er minstemann snart 19, så får nok ikke hestehov lenger! God påske!

Ann-Cathrin sa...

Vakre bilder av vakre ting som alltid hos deg:) Det må være en fryd å komme som gjest i ditt hus:) Og hva kan vel varme mer enn en hestehov fra barnet sitt? Skjønner du smeltet helt da ja:)

christinasinteriør sa...

Hei! Så koselig blogg!
God påske til deg også:0)

Kjersti M sa...

For en skjønn gutt som ærer sin mamma med en selvplukket blomst.
Ble nostalgisk da jeg så din gamle påskepynt - må nok lete litt blandt min bestemors esker, ja...
Ha en riktig fin påske :o)

Garden Angel sa...

Hei Silje!
Innom for å ønske deg god påske!
Det er så søtt når de skjønne små kommer med selvplukkede blomster:)
Ha en koselig påske!
God Klem fra meg(",)

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flotte påskebord.Nydelige påskeantikviteter.Herlig med den første hestehov fra en liten barnehånd.God Påske!Hilsen Linda :)

Hulda sa...

Venter spent på ditt neste innlegg. ;)

aase sa...

Kos deg med den gamle påskepynten din du!! Det er nemlig ikke ofte vi får inn gammel påskepynt i brukthandelen!!!

Hestehov fra barna er jo den skjønneste pynt du kan ha!!

Riktig god påske til deg og dine!!!

Hobbyhuset-Merete sa...

god påske!!!

Solstad sa...

Jøss!...så flink du er!!!...her var det rett koselig å være :) Nydelige bord du ha stellt istand....og påskefesten såg veldig kjekk ut...med hvert sitt påskeegg og greier :))) Bare helt flott!..sukk
Fortsatt god påske fra meg :)

morgrethe sa...

Påskepynten din var kjempefin! Syltetøyskåla falt jeg veldig for.

Og hestehoven da... sukk.
Jeg fant også hestehov i går. Men den ble skikkelig pjusk i jakkelomma mi. Ikke like sjarmerende som når en lubben barnehånd kommer med den.

God påske!

My little footprints sa...

Hei Silje!
Så koselig du har pyntet til påske! Jeg likte så godt servise ditt! Herlig å ha et gult servise man kan dekke på til påske!
Og så fint du også hadde pyntet til påskefesten i innlegget under her! Så koselig da, og samle venner og familie og ha en liten påskefest! Koselig med disse eggene også, synes eggene var kjempefine!(synes det finnes veldig mange egg der ute som ikke er noe spesielt fine i det hele tatt..)
Ønsker deg iallefall en kjempefin påske! Kos deg masse med venner og familie og en stor posjon med godt ;) Her blir det å besøke venner og familie og ha masse besøk her hjemme. Er så koselig å samles i påsken! I dag skal jeg på en liten lang-fredag sammenkomst som vi har vært år hos et vennepar. Da griller vi bål, kler oss godt og sitter ute hele kvelden/natten. I natt kom det dessverre masse snø og det blåser skikkelig, så får ikke håpe det fortsetter utover kvelden!
Påskeklem til deg fra Meg ;)