fredag 7. mars 2008

Glimt fra loftstua


I 2.etasje har vi,foruten 3 soverom,garderobe og bad,en liten loftstue. Den har dobbel verandadør,og utenfor er det en liten balkong,som er kjempeflott til dynelufting!
Her kommer noen få bilder,resten kommer en annen dag:)


Gardinene i loftstua er fra Lene Bjerre,og de er så lyse og lette,slipper inn masse sol:) Jeg har fått sydd små liftgardiner i det samme stoffet til vinduene ved siden av døra.


Så er helga her igjen da, det er alltid like deilig! Vi har fått vite at sønnen vår har fått plass i ny barnehage fra høsten. Vi er veldig fornøyde med den han går i nå,men den er på andre siden av byen,og det er alltid kø på den strekningen,så det kan ta ganske lang tid å kjøre og hente. Det er fire barnehager i nærheten av her vi bor,og nå har vi fått plass i den som er helt ny. Men han kommer nok til å savne bl.a. de to grisene som er i hans nåværende barnehage, Svor og Bacon, for han er jo så dyrekjær.. Siden han er såpass liten tror og håper jeg overflyttingen går bra,kanskje det er verst for mor... Godt jeg har et halvt år å forberede meg på:)

HA EN STRÅLENDE HELG ALLE SAMMEN!

14 kommentarer:

Anita sa...

Nydelige gardiner! Og vaske vanns fat og mugge! Vil se mere bilder ja! Her er ikke de to største i seng ennå, så min kos har ikke begynt ordentlig! De skal legge seg nå når Showbiz er ferdig, skal nok sy bittelitt, og pakke ferdig to kaniner som skal avgårde i morgen;o) Et glass vin, litt potetgull og svart light brus hører også med! Ha en god fredagskveld! Klemmer fra Anita

Hobbyhuset-Merete sa...

Så romantisk og fint du har det! nydelege gardiner og vaskefatet og mugga er såå søte..passa godt inn på den gamle stolen! ønsker deg ei fin helg, Silje!

mali-mo sa...

For noen fine bilder! Nydelige ting du har i den loftsstuen, det må jo være herlig å sitte der og nipe til et glass vin med åpne verandadører en varm sommerkveld...? Såg helt herlig ut.Venter i spenning på flere bilder!

Ang barnehage så er det godt å høre at andre også grubler på dette med barnehage. Småen vår får nok plass fra høsten av og da må jeg altså sende henne ut i den store verden (snufs) det blir nok hardt ja. Får håpe sønnen din slår seg fort til ro på det nye stedet og finner gode kompiser. Er jo kanskje positivt at den er ny, da stiller jo alle på "likt" tenker jeg.

Ha en fin helg!

Helene S sa...

Hei Silje.
Gardinene din er så vakre. Blir rent missunnelig:0) Fatet og muggen blir rene prikken over i`en sammen med den. Nydeligte bilder.

Ønsker deg ei fin helg!

Livy sa...

God kveld!
En liten pause i gullrekka, og da blir det blog besøk:-) Koselig at du stikker innom bloggen min! Så fin loftstuen deres ser ut, og så artig at vi har Lene Bjerre gardiner i loftstuen begge to:-) Godt med lyse gardiner (De liftene var utrolig fine)! Og for et nydelig vaskevannsett! Verandaen i 2.etg er helt super til lufting av sengetøy ja. Jeg gleder meg supermye til sommeren da vi skal nyte en kaffekopp om morgenen på vår veranda(har morgensolen der).

Ønsker deg en strålende helg! *Klem*

cilla's blogg sa...

Nydelige gardiner! Så veldig lette og luftige ut. Håper du legger ut flere bildaer av loftsstuen, så veldig fint ut:) Har selv en loftsstue som for det meste er fylt med leker og rot etter barna...trenger litt inspirasjon til å ordne litt der oppe.

Ann-Cathrin sa...

Vakre gardiner:) Den liftgardinen var bare helt nydelig! Ha en fin helg!! Og takk for alle koselige kommentarer, det varmer:)

Dinah sa...

Nyyydelige gardiner! :) god helg!

Fru Fjeldhammer sa...

Flotte gadiner..
Morsomme navn på grisene.. bytte av bhg går nok så bra skal du se!
Ha en fin helg..

Anne-Berit sa...

Å,så nydelog det vaskestellet var(vet ikke om det heter det,men her kaller vi det det)Og gardinene dine er jo bare rålekre.Ønsker deg en trivelig helg,og takker for hilsen til meg:)PS:Du skal se det går bare godt å skifte barnehage:o)

Mamma Millan sa...

Tack för titten o go kommentar,,blir så glad så!!!

så vackert du gjort!! Vårigt!!

Ha en trevlig helg!!
~~*Kram Milan*~~

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Lekre gardiner og fint vaskefat!
Legger en link til deg, jeg. OK?
God helg!
:O)

Hulda sa...

Så flott dere har det på loftet, søte gardiner, og nydelig vaskefat og mugge. Likte stolen også. Fine påsketing i innlegget under. Godt at det begynner å våres nå.

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

-Det trengte jeg ikke, for jeg har jo allerede lagt deg link-lista!
God hukommelse..