fredag 1. februar 2008

Husker noen disse?:)

Husker noen disse figurene? Jeg kom over dem på Harrods i høst,og kjente hvordan barndomsminnene strømmet på... Jeg hadde ikke slike figurer selv da jeg var liten,men min beste venninne hadde dem. De bodde i dukkehuset hennes,og jeg syntes de var noe av det fineste som fantes. Derfor kunne jeg ikke la være å kjøpe noen nå,og siden utvalget er enormt brukte jeg lang tid på å bestemme meg for hvilke jeg skulle velge (jeg er ekstremt dårlig til å bestemme meg for ting...).

Her er et sett besteforeldre,herlige,ikke sant? Serien heter Sylvanian Families,og finnes i mange forskjellige dyr,det er familier på fire og fem,besteforeldre og babyer. Det finnes også masse tilbehør til dem,hus,lekeplass,biler,hytte i skogen og mye annet utstyr. Jeg trodde ikke de fantes i Norge lenger,men fant dem faktisk i en lekebutikk i nabobyen! Så jeg håper å kunne utvide samlingen etterhvert,og at barna vil leke med dem!


Ellers er jeg endelig i gang med å gjøre klart rommet til Augusta (jeg burde melde meg inn i Ting Tar Tid-klubben tror jeg....). Å innrede et barnerom er jo en kjempemorsom jobb, problemet er bare at rommet må ryddes først,det har fungert som et lagringsrom siden vi flytta inn.. Håper å komme med bilder av et ferdig barnerom til uka!

Denne søtingen kjøpte jeg i dag,jeg har vært på bytur med mamma og søstra mi. Det var masse salg, 70 %, og jeg gikk nesten amok (typisk meg...). Egentlig tillater ikke økonomien de store innkjøpene nå,men når det er 70 % da??! Jeg kjøpte bl.a en vinterdress til Ferdinand, den kom på ca 250 kr. Er jo mye bedre enn å betale full pris til høsten!

Nå er blomster og pynt til dåpen innkjøpt,så nå får jeg sette i gang med forberedelsene!

God helg alle som er innom:)

16 kommentarer:

Metteflette sa...

Masse lykke til med dåpen og en god helg til deg! Klem fra Mette

Anita sa...

En sånn søting har Ane også!! De andre bamsene er helskjønne da!!
Syns ikke du er såå treg jeg! Lillemor trenger jo ikke noe eget rom på en stund ennå kan skjønne!!
Ha en god kveld!
Klem fra Anita

Kine sa...

JA!De øverste husker jeg ja,utrolig søte:)))Kremt...DU treg??Hva med meg da,har forberedt rommet til lillemor i over 5 mnd nå...TTT-klubbens meldem nr 1 her;)
Og jeg er ENDA ikke ferdig...*rødme*
Lykke til med dåpsbarnet på søndag da!Klæm

Annettenett sa...

Har ikke sett de små søte der jeg, men de var skjønne ja:) Ang. barnerom...det er SÅ gøy å dekorere, men helt forferdelig til jobb å rydde alt hun (Annika på 3 år) ikke gidder å rydde selv...også så mye bittesmått dilldall...huff!
Ønsker deg en fin helg videre!

bagateller sa...

Kaninene virker kjent ja, men ikke helt sikker på hvor jeg har de fra. Har jobbet på lekebutikk en gang for lenge siden, så kanskje...?? Nydelig det skapet dere har på stuen, så enkelt og praktisk, alt må nødvendig vis ikke være hvit. Utrolig at du henger med på bloggingen synes jeg med to små og fullt kjør. Ønsker deg og dine en koselig helg:-)

Emmeline sa...

Du begynner å få en temmelig stor samling av kaniner i ulike farger og fasonger vil jeg si:) hehehe.

Litt morsomt når du egentlig ikke har så mye å rutte med, men at du da likevel velger å prioritere enda en kanin...Jeg sitter her og ler høyt for meg selv. Må jo innrømme at kanin-bamse-mykekosedyr samlingen til mine barn for lengst har blitt viderelevert til Fretex. Vi har kun igjen noen få men veldig slitte eksemplar. De som ble elsket høyest. Ikke alltid de peneste for å si det sånn...

Min eldste sønn hadde en liten grønn sak som han hadde med seg på skolen. Læreren ble UTROLIG lei av den grønne bamsen. Han satt og fingret med den lille grønne saken helt til han begynte i femte klasse, og da vi dro den frem igjen på konfirmasjonsdagen så han fremdeles på den med kjærlighet i blikket. De fem kameratene som han hadde med seg på festen var overbegeistret for å møte den lille grønne saken igjen de også...hehehehe. De hadde tross alt hatt den stående på nabopulten i fem år de også.... Nei dette ble langt du, lykke til med dåpen enda en gang. Det er kanskje rett om hjørnet??

Karoline sa...

ja, jeg husker:)men tror ikke jeg fikk de selv, mine foreldre var mer på utstyr ol, noe som har resultert at jeg har gjort opp for dette med mine barn, så de har alt mulig....og så har mine foreldre blitt sånn også nå - så de har enda mer alt mulig...og nå er det jeg som vil stramme inn, for vi vil jo ikke ha alt mulig....men helelr noen enkelte utvalgte og spesielle skatter.
men så er det jo blitt mange skattebutikker etterhvert, og da er det vanskelig å begrense seg. står man f.eks og ser på ny maileg kolleksjon er det ikke like lett å tenke at en har nok maileg hjemme....;)
kos dere masse i morgen. sikkert kempefint pyntet og en kosleig dag!
klem fra Karoline

Dinah sa...

å så søte bamser! du får det nok morro med innrede jenterommet! har nettopp innredet gutterom til mitt lille rusk og det er stadig noe nytt som må inn dit.
Lykke til med dåpen og god helg!

Linda Nordli sa...

Hei! Takk for kommentaren på bloggen min:) Så rart det med bestillingen... Jeg er for tiden hjemme i mammaperm, men skal sjekke det opp for deg. Hva bestilte du..

mettemaja sa...

Åja, de husker jeg! Hadde sånne sjøl for 20 år siden... Jeg er også medlem i TTT-klubben!! Og i "Vanskelig for å bestemme seg"-klubben...

Lisbeth sa...

Heisan!,- måtte en tur innom her via Emmeline sin blogg! Så søte kaniner, tror det ligger en sånn her et sted, mest sannsynlig i en kurv en plass! Herlig blogg du har!
God helg!
Hilsen fra Lisbeth

Ingrid sa...

Ja, jeg husker faktisk de kaninene der! Enten har jeg hatt en hjemme, eller så hadde vi det i barnehagen.. husker iallfall godt at jeg lekte med noen som så ut som de øverste. Artig at du er så hekte på leker til barna! Søter ting du velger ut til dem da! :)
Lykke, lykke til med dåpen! En slik anledning er jo bare fantastisk rørende synes jeg! :)

elin1976 sa...

Sånn hadde jeg. Jeg hadde en bjørnefamilie og jeg hadde møbler til:O)

Mia sa...

Herlige, søte figurer, som det er koselig å samle flere av etterhvert. Koselig også å komme igang med barnerommet, tenker jeg. Ønsker deg en finfin uke.

Hulda sa...

Husker disse små figurene veldig godt! Jeg hadde kaninfamilien, de jeg har er mer lys grå i fargen. Søsteren min hadde bjørnefamilien. :) De er kjempesøte. :) Veldig fine de andre tingene du viser også. Kaninen du fant på salg var jo bare helt nusselig.

Håper dåpen gikk fint i dag!

Høvebakken sa...

åååå jeg hadde såne bjørner da jeg va lita,med hus og møbler:) Har enda huset,men ingen møbler.....og lillebroren min har ødelagt de fleste bjørnene:(