søndag 13. januar 2008

You make my day!

Jeg har fått ikke mindre enn 6 "you make my day"-award'er,tusen hjertelig takk til dere som har gitt meg dem! Jeg setter kjempestor pris på det!!
Det er vel sånn,har jeg skjønt,at jeg nå skal gi den videre til 10 stk. Og det er vel ikke meninga at jeg skal gi den tilbake til de jeg har fått den fra,men jeg tror jeg blir nødt:)
Siden jeg er så seint ute med å levere den videre,har jeg nå fått av de jeg ville gi den til...
¤
Anita: Min "bestevenn" i bloggverdenen. Kjempekoselig blogg,og kjempekoselig jente,det kan jeg si selv om jeg aldri har møtt henne! Glad jeg har blitt kjent med deg,Anita!
¤
Garden-angel: Ei jente som virkelig gir av seg selv,og virker så jordnær og klok. Flotte sanger,og flotte bilder!
¤
Ann-Cathrin: Et ganske nytt blogg-bekjentskap for meg,men jeg føler at jeg allerede har blitt litt kjent med henne. Hun er flink til å lage ting,og viser fine bilder av sine to skjønne døtre og sitt koselige hjem!
¤

Cathrine: Kreativ jente jeg gleder meg til å bli bedre kjent med!
¤
Karoline: Eier av den aller første bloggen jeg leste. Jeg søkte på "maileg" på Kvasir, og Karolines fantastiske barnerom-blogg kom opp! Dermed åpnet en ny (blogg-)verden seg for meg! Tusen takk for masse inspirasjon Karoline!
¤
Ingrid: Også en av de første bloggene jeg var innom,og jeg ble veldig betatt av den! Vi har også sønner på ganske lik alder. Etter et lite opphold er hun heldigvis tilbake igjen!
Og da hun ga meg denne awarden ga hun meg det største komplimentet jeg kan få: at jeg virker som en god mor! Tusen takk Ingrid:)
¤
Emmeline: Bloggdronning nummer 1!
¤
Krabat: Nostalgisk og nydelig blogg. Ei jente som er opptatt av tradisjoner,og de viktige tingene i livet. Virker så jordnær og gavmild!
¤

Metteflette: Også en av de første bloggene jeg kom over. Nydelig hjem,og kreativ jente! En flott og inspirerende blogg!
¤
Tussaluso: La igjen den aller første kommentaren jeg fikk på bloggen,noe jeg satt stor pris på! Hun har en utrolig koselig blogg,og lager masse fint!
¤
¤
Takk til dere alle sammen for all inspirasjonen dere gir! Skulle gjerne gitt denne awarden tl mange flere! Ellers må jeg takke for alle kommentarene,og jeg føler at jeg "skylder" en del av dere svar nå! Dette er noe jeg har dårlig samvittighet for (jentete som jeg er...) og jeg skal prøve å få lagt igjen noen kommentarer snart!

11 kommentarer:

Garden Angel sa...

Tusen hjertelig takk Silje!
Nå ble jeg litt rørt her jeg sitter:)
Du er så god!
Må si meg enig i beskrivelsen du hadde fått av en av de andre bloggerne..at du virker som en god mamma:)
Du stuller og steller og ordner så fint for dine skjønne små!
Må dere bare kose dere videre og ha en trivelig uke;)
Og du...ikke føl på at du ikke alltid rekker å svare.Det er travelt å være småbarnsmamma...Familien betyr jo tross alt mest:) Bloggen får komme når det passer;)

Stoor klem fra meg:)

Anita sa...

Tuuuusen takk!!!! Fikk tårer i øynene jeg nå!! Tuusen takk!!
Jeg skulle vært på jobb i dag, men sitter her hjemme med lillemor som var har vært dårlig i natt,hun våknet i går kveld og hylgråt og ristet.. så kastet hun opp to ganger og etter det så fikk hun HØY feber!! Jeg var kjempebekymret en stund var nesten på vei til legevakten, men mannen hadde bevilget seg en tur på kino (noe han veldig sjelden gjør). Så derfor så måtte jeg bare se det an!! Nå sover hun og de andre to er på sine "dagsteder"! Skal fordype meg videre i liftgardinen idag!!
Ha en flott dag kjære Silje!!

Alex sa...

God morgen :)
Veldig korslig blogg og hjem du har ;)
Er helt ny på dette med å blogge men måtte bare prøve.
Det ser ut som mange intressante mennesker gjør det.
Ha en fin dag med barna dine.
Og vellkommen inn til meg.

Emmeline sa...

Bloggdronning nummer en? Nei er du helt riv ruskende galen???
Vi er ALLE bloggdronninger!!!!
Men tusen takk for awarden og ikke minst, gratulerer med egen award. Den er vel fortjent du har en så koselig og fin blogg, her liker jeg meg godt!

Jeg er så imponert over alt du rekker over med to småtroll. Dåpsinvitasjonene var bare nydelige, det er helt utrolig hva du klarer å få tid til...:)
Ønsker deg en fin uke, regner med at du har det travelt med dåpsforberedelser og det hele!

Ingrid sa...

Hei Silje!
Tusen takk! Sååå koselig å få awarden tilbake fra deg! :)
Bloggen din er virkelig blitt en av mine favoritt blogger - den er så jordnær og koselig. Sikkert lik sin eier! :)
Ha en kjempefin kveld! Jeg skal vaske kjøkkenskapene innvendig nå.. for det rakk jeg ikke til jul.. sånn er det når man blir syk i julestria.
Klem fra meg

Karoline sa...

må bare takke for så rask og koselig hilsen!!! ble veldig glad for det- er helt oppslukt idenne kosleige bloggverden for tiden. skjønner ikke at jeg gav meg. men det hadde med at jeg brukte altfor lang tid på innleggen- opplasting av bilder, men nå trykker jeg på dårligere oppløsning på bildene, og vips hopper de inn- en etter en. og så var det at jeg følte at jeg skrev mer og mer personlig- noe jeg koste meg i forholdt til at jeg tenkte at den, og den leste det, og har det jo litt sånn enda, men i dag er jeg ihvertfall litt mer bevisst på at mange helt ukjente osm ikke lar seg til kjenen leser på siden min. men det er lett å la seg rie med, en får ofte så lyst til å vise!
som sagt så er dette smykket litt dyrt( ikke i forhold til diamannet, mne er ganske tungt og kompakt) men tenker mer på lignende i tynnere utgaver, og da trenger de ikke være så dyre. kommer sikkert ladri til å tjene penger på dette likevel, bare en liten hobbydrøm å selge dette, noen sy- produkter, skilt ol med tiden. så måtte en bare sett en gang om lenge om det var potensiale til å drive det litt større, noe jeg ikke tror så veldig på. men gøy å prøve. Som sagt- skal ikke være noen dyr virksomhet, bare prøve det ut først....takk for at du trodde litt på det. veldig hyggelig. og gi en lyd om du en gang vil gjøre alvor av et lite ferdinand og augusta smykke;)

Metteflette sa...

Tusen tusen takk for koselige ord Silje!!!!!!! Det varmer virkelig! Klem fra Mette

Anita sa...

Maser litt jeg!!
VIlle bare skryte og fortelle at nå er første liftgardin ferdig!! Gjentår bare montering, og det skal mannen ta seg av mens jeg er på jentekveld!!
Ha det kos!

Krabat sa...

Tusen takk for koselige ord, Silje! Gleder meg til å lese bloggen din videre. Særlig om Mailegs... KLem

NinaS sa...

Da har jeg pløyet meg igjennom hele bloggen din, fordi jeg synd du både skriver og legger ut så mye fint her!
Huset deres er bare SÅÅ fint da! (gjett om jeg drømmer om å bygge nytt selv!) Og mange fine innredningsdetaljer har dere også.
Så spennende det må være å ha en far som driver med brukt/antikk! :))
Ellers er jeg halt enig med deg når det gjelder Maileg! Kjempefine!!
Skal legge deg til på min blogg-liste når jeg kommer meg på en annen PC, for det er ikke mulig å få til med denne! (grr... noe galt her!)
Ha en flott dag!

trønderjenta sa...

Hei, hei:)
takk for det, blir spennende med hus! gleder meg som en liten unge, og mer enn det:O)
Du sier noe ved det å ikke tenke for mye ja, jo mere jeg tenker jo vanskeligere blir det å bestemme seg...Det er så utrolig mye fint..
Supert at du er fornøyd med valgene da, må være ganske så kjipt å sitte å se på alt en IKKE er fornøyd med...
Da må jeg jobbe...
He en fin kveld:)