torsdag 10. januar 2008

Utfordring!

Søte,snille Anita har utfordret meg til å fortelle 7 sannheter om meg selv!
Jeg skal prøve så godt jeg kan:)

¤ Jeg HATER barnemishandling,og alle som utøver det. Jeg har akkurat sett et forferdelig innslag på tv2-nyhetene om det,og sitter nå og er opprørt og fysisk kvalm.. Mitt høyeste ønske er at alle barn i verden skal få det godt.

Nå litt hyggeligere ting...

¤ Jeg har aldri tatt et trekk av en røyk,og har aldri vært fristet til det heller. Ikke drikker jeg kaffe eller alkohol heller.. Nå hørtes jeg sikkert lite spennende ut....:)

¤ Som barn drømte jeg om å bli baker. Jeg har endt opp som sykepleier,men hadde ikke tatt det valget om igjen... Tror ikke jeg ville vært baker heller da...

¤ Jeg liker godt å sortere ting, f.eks klesvask. Kanskje litt rart....?

¤ Jeg har (visstnok) lange fingre! Har aldri vært klar over det selv. Nå har begge mine barn arvet det,det var det første jordmora kommenterte da Ferdinand ble født faktisk..

¤ Jeg elsker å være lenge oppe om kvelden. Legger meg aldri før midnatt,og er gjerne oppe mye lenger enn det også. Ikke så lurt når man er småbarnsmor,men jeg lærer aldri... Det er på kvelden jeg får ting gjort!

¤ Jeg har ikke fortalt hverken familien eller vennene mine om at jeg har en blogg. Mannen min vet det da:) Vet ikke hvorfor,synes kanskje det er litt flaut...

Jeg vet ikke helt hvem som har fått denne utfordringen nå,men jeg utfordrer to nye blogg-venner: Ann-Cathrin og Kine .

7 kommentarer:

Kine sa...

hihi takker for den du;) men et spørsmål,hvordan legger du kobling til bloggen til den man vil utfordre feks?Arti:)

Kine sa...

Jeg fikk det til!!Hurra:) Takker!!

Anita sa...

Så moro å lese!! Jeg drakk heller ikke alkohol, fordi jeg ikke likte noe! Men begynte å like en slag rødvin for ca 3 år siden, og det er jo veldig kos da!!
Åhh! Så deilig med disse små barnekroppene! Vi har aldri hatt noen barn i sengen vi, men den som troner mitt i senga nå halve natten er lillemor!!! Syns det er såå kos, selv om hun hyler fælt innimellom! Tror hun har mareritt, og en liten med mareritt kan jo ikke ligge i sin egen seng og hyle!! GIkk det bra på 6 ukers kontrollen da? Jeg ammer fortsatt en gang på natta også, men det har jeg ikke tenkt å nevne på helsestasjonen fordi her er de motstandere av det!! As if I care!!! Det de ikke vet har de ikke vondt av!! Nå skal jeg legge meg!! Håper lillemor sover til 5!! Hun kan det, vet jeg!!
God natt, sov godt!!

Ann-Cathrin sa...

Takk for det:) Skal hive meg over utfordringen i morgen! Går mest i fornuftige sko her for tiden og...men en gang eller to i året kan de bli brukt, ellers er de mest skappynt;) Takk for mange hyggelige kommentarer, skal bli flinkere jeg og, må bare få satt meg ordentlig inn i det her:) Veldig hyggelig å bli "kjent" med deg!! God natt:) Klem fra Ann-Cathrin

Emmeline sa...

KJekt å lese disse spennende tingene om deg Silje, litt gøy å bli litt mere kjent!
Syns det høres veldig spennende ut, du har klare meninger og røyker og drikker ikke... Det gjør faktisk ikke jeg heller, selv om fingrene mine er korte, hehehe!

Leser at du også er et midnattsmenneske, jeg klarer IKKE å snu på flisa selv om jeg alltid er trøtt på jobb desverre!

Har du ikke fortalt om bloggen din???
Den er jo så flott, den må du jo bare være stolt av syns jeg:)

Jeg blogger jo under et pseudonym det betyr at jeg selvfølgelig ikke heter Emmeline i virkeligheten. Jeg hadde for eksempel ikke tenkt at de på jobben min skulle vite om bloggen, men vips så hadde jeg sagt det til en--og nå sitter de der og ler rundt på kontorene likevel! Jeg er litt redd for at toppsjefen skal finne bloggen min, for selv om hun har mange hundre under seg så tror jeg at hun hadde gjettet at jeg var meg i første runde...Jaja nok om det. Jeg blogger heldigvis ikke noe særlig om jobben min, ikke noe særlig å blogge om der heller hehehehe!

Ja ja, koselig å lese iallefall Silje: You go girl too!

Garden Angel sa...

Takk for koselig besøk på bloggen Silje! Er du kjedelig, så er jeg kjedelig også! Jeg røyker ikke og drikker ikke jeg heller:)
Kjedelig med folk som synes vi er festbremser, som ikke røyker eller drikker...Man kan ha mye moro uten!!! Kanskje mer?
Koselig å bli mer kjent med deg for hver dag som går!
Ha en flott helg! Imorgen er det vel meldt mere snø her på østlandet.Kanskje det blir mer aking på dere?
God klem fra meg:)

Garden Angel sa...

Forresten...det er ingen andre enn mann og barn som vet om min blogg heller:)
Synes det er litt deilig jeg.
Et lite "fristed" kanskje;)
Venner og familie ser man jo så mye til ellers...koselig å ha blogglandia litt sånn for seg selv:)