tirsdag 29. januar 2008

Hektiske dager:)

Det blir lite tid til blogging om dagen dessverre. Med ei lita jente som er våken nesten hele dagen (men som sover hele natta,så jeg skal vel ikke klage...) og en nært forestående dåp,flyr dagene avgårde. Jeg rekker ikke å skrive innlegg så ofte som jeg ønsker,og heller ikke å titte innom alle bloggene jeg vanligvis besøker. Regner med å komme sterkere tilbake om noen dager:) Jeg synes dette med blogging er så gøy,og skulle gjerne brukt masse mer tid på det!

Håper dere alle har det bra,og med disse (plastikk-) blomstene fra Plantasjen ønsker jeg dere en herlig tirsdag:)

20 kommentarer:

Anita sa...

Her går alt bra kan du skjønne! Så du har ei frøken som ikke syns det er no moro å sove!! KAn jo gå glipp av noe vet du!
Nydelige fliser du har på kjøkkenet ditt! Nå starter kveldens transport tjeneste her, største skal på turn kl 1600!
Kos dere videre med dåpsforberedelsene!! Klem fra Anita
Ps! Sender deg en liten mail! BAre lurer på en ting!

Trine Lise sa...

Er det plastik? Da ble jeg skikkelig lurt det er iallfall sikkert!!! Ha ha... Håper alt går som planlagt med dåp og styr!!! Det er stress, men moro også da!!! Lykke til!

Ha en finfin dag.

Huset i Hagen sa...

Jeg får bare si lykke til - og ikke stress for mye da. he,he lett for meg å si! :0) Og så må jeg bare si at jeg synes hjørneskapet ditt var aldeles nydelig! Heldige du! :0)

Ann-Cathrin sa...

God kveld:) Kan tenke meg det blir en fin dåp, og med fin pynt:) Gleder meg til bilder! Klem Ann-Cathrin

Kine sa...

Lykke til med dåp,ikke stress FOR mye,er jo kun 1 dag,så er hele greia over;)

Timotei sa...

Kos deg med forberedelsene til dåpen du! Innimellom er det jo travlere tider og da blir det mindre tid til blogging. Sånn er det jo bare. Lykke til!

Donna D sa...

heisan

Plast rosen var fin den:) Nydelige fliser du har på kjøkkenet forresten, skal ha sånne neste gang vi pusser opp( om 30 år:)). har nyoppusset kjøkken nå ser du. vesla mi sov ikke på dagen hun heller, faktisk ikke før hun fylte ett år, da begynte hun! Men det viktigste er vel natten tross alt.

Ha ei fin uke

mona sa...

Vi venter vi,vettu....du må bare konsentrere deg om familien,så er vi her når du får tid :) Synes plastrosene dine er fine,jeg......kansje derfor jeg har sånne selv også.....hihiii ! Kos deg da ;)

Cathrine sa...

Ja det blir hektiske dager med små som ikke vil sove.Min har 2 blunder på dagen,når han er våken kravler han omkring.Tiden går altfor fort,med disse små :-(
min eldste på 5 begynte på bryting i dag,han har en i barnehagen som går på dette så interessen ble stor. Synest det er greit når di har lyst selv. Ha en fin dag,det vil bli bedre.
Klem

Lene sa...

Jeg skjønner at du har ditt å styre med, da :) Men så deilig at hun sover hele natten, så mor og får hvilt. Eller er det kanskje da du styrer og ordner ? ;)

Så fin og naturtro den plastblomsten din var. Virkelig noe for meg, som tar kverken på det meste av levende grønt :)

Ha en fin kveld :)

Karoline sa...

lykke til med dåpen, blir kjekt å se bilder av pynt og gaver...hint, hint!!! kos deg masse, blir nok en nydelig dag!
klem

Lena sa...

Plastblomster du, det skulle man hvertfall ikke tro!
Lykke til med dåpen, det blir nok en fin dag:)
Ha en flott kveld:)

Hulda sa...

Helt utrolig at dette er plastikkblomster. De ser jo bare så naturtro ut. Det første bildet er nydelig, så flott med den gardinen i bakgrunnen. Lykke til med dåpen. :)

elin1976 sa...

Lykke til med dåpen. Å de rosene er jo så nydelige...mine dør 1 minutt etter de har kommet inn i hus.

NinaS sa...

Selv om jeg jobber som ekstrahjelp i gartneri og er hagegal, så jeg ikke at dette var plastblomster!! Derfor kunne du fint ha lurt meg! (nå er min steingamle PC-skjerm helt elendig å se på sier kjæresten, men nærsynt som jeg er, klager jeg ikke. Ser ikke bedre på avstand lell!! ;) )
I perioder er livet bare slik. Glemmer ikke så fort når tvillingene var små....!

NinaS sa...

-men det går over! ;)

Tiril sa...

Duværden...de blomstene så så "forlevende"ut,nydelige..De kransene..hmm er de??
eller? Utrolig flott hjørneskap, kunne tatt det på flekken. Lykke til med dåpen.

Mor Grethe sa...

Kos deg i travelheten din:o)

Emmeline sa...

Du har kjempetravle dager skjønner jeg. Da må man prioritere det viktigste og det kan ikke være bloggen til enhver tid!!! Håper virkelig at dåpsforberedelsene går bra og at dagen blir knallkjekk:)
Lykke lykke til Silje. Fine plastblomster forresten: Jeg har noen sånne fine jeg også.. De så veldig ekte ut faktisk!

RedRobin sa...

Heyy, plastikk? Det kan vi like :o) Får visst også vurdere å anskaffe noen sånne, for nå har jeg erfart flere ganger at varmepumpe er lite forenlig med blomster av alle slag. De liker det rett og slett ikke!!

Kos deg i stormen i dag, forhåpentligvis innendørs! :o)