søndag 6. januar 2008

En vakker vinterdag!


Her snør det fortsatt,og alt er så hvitt og fint! Vi har kost oss ute i flere timer i dag,vi har bl.a sklidd på kjelke,hengt opp fuglemat og gått lang tur!

 

Verandadøren fra utsiden. Som dere kan se henger fortsatt julestjerna oppe. Selv om jeg er rask med å ta ned julepynten etter nyttår,lar jeg stjernene henge oppe litt lenger,synes det er koselig!

Håper dere har hatt en fin dag,uansett vær!

11 kommentarer:

Anita sa...

Heisan Silje!
Det har vært en flott vinter dag ja! Barna her ville gjerne ut I dag tidlig kl 830, men jeg syns det vatr noe tidlig! Når de kom ut har de gått på ski, bygget snøhule, akt og bare kost seg! Vi voksne har skravlet med naboen, dvs jeg har skravlet og mannen har måkt* ler*! I ettermiddag har vi vært på juletrefest! Kjempekos! Nå spiser de godter og koser seg! Imorgen er det SLUTT, hverdag, striskjorte og havrelefse!!
Så fine bilder av de nydelige barna dine! Åhh! du må bare kose deg, mens du er hjemme!!
Kommer nok til å si det flere ganger, men det går jo så alt for fort!
Ha en flott kveld videre!
Klem Anita

Ingrid sa...

Hei! Ser ut som dere har hatt en skikkelig fin og koselig vinterdag! Her er det bare vind og is.. Så vi har hatt innedag i dag.
Du har laget det så fint til småfuglene også - dekorativt med epler og greier! :)
Dobbel verandadør med kranser på er jo bare så koselig.. det vil jeg også ha hvis vi skal flytte en gang..
Ha ei god uke!

mona sa...

Wow,så fine bilder,ser ut som dere har kost dere skikkelig i helgen !! Søte,fornøyde unger har dere,på tross av lag på lag med klær som begrenser bevegelsene..... :) Her er det bare grønn plen....ikke særlig vårlig likevel,kan du tro,vinden uler rundt hjørnene ! Igår måtte jeg på Plantasjen en tur,og da blir man liksom i godt humør,bare av å se masse flotte planter....og noen fikk bli med hjem,til tomme vinduskarmer. Hadde gledet meg til å ta med meg masse frøposer hjem,for og legge dem til pynt,men var nok litt vel tidlig ute.... ! Kos deg videre,og ha en fin,ny uke !

Emmeline sa...

Så fine vinterbilder du viser. Jeg ble helt inspirert av å se den fuglematen dere har hengt opp. Jeg har aldri tenkt på at epler kunne være god fuglemat, men jeg skjønner jo at det både er sunt og dekorativt. Den ideen skal vi adoptere. Jeg har ikke hengt opp så mye mat til fuglene fordi vi har en katt her i nabolaget som gjerne hopper mange meter for å komme seg opp til fuglebrettet...
Her i byen er det desverre ikke noe snø, og når jeg ser de koselige bildene av skjønne barn og veldig godt innpakket Augusta så kjenner jeg at det skulle vært kjekt med snø!!!
Dere får kose dere videre både med snø og ikke minst med lekre julekranser på dørene. De kan jo bare henge de er jo så fine. Ha en fin søndagskveld:)

Nostalgia sa...

Vakre vinterbilder og fornøyde barn:)

Godt nytt år!

klem

Kine sa...

Så fine bilder!!Å søte små:) Må nesten gratulere deg da,litt på etterskudd,som 2 barns mamma!Mi tøtte er blitt 6 mnd,utrolig som tiden flyr..
Epler til pippene ja,jeg prøvde pære,men tror de fikk vont i magen jeg,har nemmelig ikke sett flere ete her hehe

Anniche sa...

Så nydelige barn! Ser ut som dere har kost dere masse:)
Her har det beg. å blåse igjen ...og nå er det jammen meg øs pøs regn , herlig "shlaps...."",

Kos dere !!klem

Marie sa...

Trur det er første gongen eg er inne på bloggen din. Du har ein vakker blogg! Nydelege bilete og koseleg å lese!

Gratulerer med veslejenta! Augusta er eit lite brukt, men nydeleg namn. Så kjekt å finne sitt eige og ikkje berre følgje straumen.

Lukke til framover :)

Anne-Berit sa...

Så kjempetrivelig dere ser ut til å ha det i vinterværet.Og så skjønne onger du har.Fuglene får kosr seg litt ekstra også ser jeg.Ha det fint,klem fra meg:-)

Hulda sa...

Så flotte bilder, likte veldig godt det dere har hengt ut til småfuglene, det pynta opp ute det. :) Kjempefine kranser på dørene. Her er det enda jul, men den blir tatt bort før helga.

Garden Angel sa...

Hei Silje!
Så deilig at dere har fått kosa dere ute i snøen!
På søndag var ungene her i huset, ute og lekte i flere timer i snøen. De kosa seg veldig!
Søte unger du har:)
Den glassdøra di var bare såå koselig med fine kranser på!
Ha en flott uke videre! Vi får håpe ikke all snøen smelter bort!!!