mandag 31. desember 2007

Godt nytt år!


Om noen timer er dette året over,og vi møter et nytt år med nye muligheter:)
Jeg er kjempeglad for at jeg oppdaget dette med blogging,og som jeg har skrevet før,føler jeg at jeg har fått mange nye venner etter at jeg begynte å blogge!
Jeg er glad jeg har fått bli kjent med dere alle sammen:)
Nå håper jeg dere får en super feiring i kveld,og jeg ønsker alle som leser dette
ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!

Disse bildene tok jeg med for å minne alle på at nå går det mot LYSERE TIDER:)Mange klemmer fra Silje

lørdag 29. desember 2007

Maileg

Her kommer bilder av noen av Maileg-lekene jeg har kjøpt den siste tiden. Som noen kanskje har fått med seg kan jeg ikke få nok.... :) Bildene er litt dårlige dessverre,siden det nesten har vært mørkt på dagen i det siste,måtte jeg bruke blitz.
Det er detaljer som dette som gjør at jeg synes lekene er så fantastiske.

Kanin med skolesekk.Denne prinsesse-senga var julegave fra oss til datteren vår. Det blir nok en stund til hun kan leke med den da,nå får hun jo nesten plass oppi der selv:)God lørdagskveld til alle som er innom:)

tirsdag 25. desember 2007

Julekvelden

Så er julekvelden over! Synes det alltid føles sånn,at plutselig er den forbi!
(og det er et helt år til neste gang....)
Vi hadde en veldig koselig kveld,feiret hjemme i eget hus for første gang,og var 8 voksne og 2 barn. Forberedelsene ble preget av litt stress da var tre uker gamle datter bestemte seg for å være våken 8 timer i strekk,og ikke sovnet før julen ble ringt inn klokka 17. Men da senket freden seg,og vi koste oss med god mat og flotte gaver.

Julebordet ferdig dekket
Skinnmøbler (spisestuestolene og sofaen) hadde jeg nok ikke kjøpt om igjen i dag,skulle gjerne hatt noe lysere,men jeg har innsett at det ihvertfall er utrolig praktisk når man har små barn.. Synes liksom ikke man kan kvitte seg med ting som fungerer helt fint heller...


Planen var å ha små juletrelys-holdere ved hver asjett,men de sto så ustøtt,faktisk hvelvet flere av dem mens jeg tok disse bildene,og det rant stearin utover... Så det er visst mer vakkert enn praktisk!

Duken har jeg lånt av svigermor,den er i vokset lin. Praktisk,og fin er den også!


Lysekronen er til te-lys,og vi fikk den av besteforeldrene mine da vi giftet oss. Jeg er veldig glad i den,og den skinner så fint når lysene er tent!

Jammen kom ikke julenissen også,til Ferdinands store begeistring! (Overraskende nok ble han ikke redd,ikke dårlig for en liten tass på 20 måneder!) Ferdinand fikk to gaver av nissen,og etterhvert ble han så varm i trøya at han lærte nissen hva slags lyder dyrene lager! Og da nissen gikk fikk han hadet-klem:) Med andre ord,mange Kodak-moments!


Og her ligger resten av pakkene og venter på å bli åpnet. Ungene våre fikk masse gaver, så nå har Ferdinand flere nye leker å kose seg med,og Augusta har klær til langt ut på nyåret!


Håper dere alle hadde en fin kveld i går!
Juleklem

mandag 24. desember 2007

God jul!

Jeg vil ønske alle mine bloggvenner en riktig god jul!
Håper dere får en kjempefin dag!
Mange klemmer fra Silje

søndag 23. desember 2007

Lille julaften

Endelig er lille julaften her,dagen før dagen! Nå er treet pyntet,medisterkakene stekt og finstasen strøket,og Ferdinand sover,nybadet i nyvasket sengetøy. Nå gjenstår det bare å skrelle poteter og gulrøtter,lage dessert,vaske gulv,dekke bord og fylle strømper,og SÅ er det JUL:)
Med andre ord,ikke full kontroll,men vi blir nok ferdige til slutt!

Noen bilder av pynten på årets juletre


Treet i all sin prakt!I fjor kjøpte jeg en del julepynt,som jeg egentlig tenkte å ha på juletreet. Men så var de liksom litt for store til det,og jeg visste ikke helt hva de kunne brukes til.. Men i går kveld lagde jeg denne girlanderen,som nå henger i trappa. Syntes det pynta litt opp!

Ha en koselig lille julaften alle sammen:)