torsdag 29. november 2007

Juleforberedelser

Nå nærmer desember seg med stormskritt,og jeg kjenner at julestemningen virkelig begynner å komme:) I dag har Ferdinand hatt fri fra barnehagen,og vi har pynta noen appelsiner med nellikspiker (den med hjerte på er adventskalender) Lukten av nellik er uten tvil en av mine yndlings-julelukter!

Disse nissene har jeg fått av mormor,hun har nemlig flytta fra et stort hus og inn i en leilighet,og delte derfor ut mye av julepynten til oss barnebarna. Fattigmannssølv og hvitt er kjempefint, men for meg er det slik julepynt som virkelig varmer! Godt man kan blande litt:)

Denne azaleaen kjøpte jeg i dag. Det er egentlig en av de blomstene jeg overhodet ikke får til,men jeg synes den var så lekker at jeg bare må gi det et forsøk:)
Som dere kan se på utsida av vinduet er det ikke mye vintervær her jeg bor.. Får håpe snøen kommer snart!
¤
Noen av dere har forresten spurt om når terminen min er,den er om ca 2 uker. Med andre ord går jeg nesten bare og venter,selv om det fortsatt kan gå litt tid.. Førstemann kom 11 dager før termin,derfor innbiller jeg meg at jeg føder tidligere denne gangen også... Man kan jo ikke gjøre annet enn å vente da:)
¤
God torsdag alle sammen,gleder meg til å lese om deres juleforberedelser i ukene som kommer!

tirsdag 27. november 2007

Sweet dreams:)

Først av alt vil jeg takke alle dere som legger igjen koselige kommentarer hos meg,jeg setter kjempestor pris på det! Føler nesten at vennekretsen min har blitt utvidet etter at jeg begynte med bloggingen:)

I går redde vi opp senger til barna. Babyen som skal komme har fått Ferdinands gamle sprinkelseng,mens han har fått en ny (også sprinkelseng) vi har kjøpt brukt og malt hvit. Den er litt mer "hardfør" og passer bra til en aktiv tass:)
Begge barna har også fått nye dundyner og -puter. Her skal ingen fryse!


Senga til jenta vi venter står klar,den er plassert på vårt soverom,på pappaens side:)

De små tøflene hang jeg opp på nattlampa til mannen min den dagen jeg oppdaget at jeg var gravid.
Er nesten uvirkelig at terminen nærmer seg,tida har gått utrolig fort!
¤
Nå må jeg tilbake til vinduspussingen,ha en riktig god dag alle som er innom:)

søndag 25. november 2007

Badet vårt nede

Her kommer noen bilder av badet vårt nede,i hovedetasjen. Er dette som blir brukt mest,selv om det er ganske lite. Hjertene har jeg kjøpt på en julemesse vi har vært på i dag:)

Mange ting på liten plass,men det fungerer veldig fint. Vi har dusj både oppe og nede,men bruker den nede fordi oppe står stellebordet foran. Dusjen er plassert inni et hjørne (det gikk med nød og neppe..) og nå sliter jeg med å komme inn pga den store magen:)Planen er at jeg skal sparkle og male listene,men det har ikke blitt noe av enda....Maileg i badedrakt

Håper dere har hatt en fin helg,nyt søndagskvelden!


fredag 23. november 2007

Gamle bilder

I mangel på noe spennende å skrive om i dag,tenkte jeg å vise noe av det jeg samler på,nemlig gamle bilder. Har det hengende i hele huset. Disse to første henger på soverommet vårt. Synes det øverste er spesielt fint!Dette henger på do:)


Mens dette skal opp på jenterommet,er en gave til jenta vår fra min mamma.


Dette henger hos Ferdinand


"kan du inte tala?" heter dette.


gammel versjon av Fader Vår


Dette henger i loftstua. Englebilder er absolutt favoritten min.


Ha en flott fredag!

torsdag 22. november 2007

Julemusikk


I dag har jeg fått to julecd'er jeg har bestilt,og selv om jeg ikke "får lov" (av meg selv) til å høre på julemusikk før 1.desember,måtte jeg bare bare tyvlytte litt i dag. Hvis ikke kan jeg jo ikke anbefale de videre:)
¤
Cd'en til Mosaic er kjempefin,og inneholder en nydelig versjon av en av mine yndlingsjulesanger, Mitt hjerte alltid vanker. Synes denne sangen ofte synges så "depressivt",men denne versjonen er litt mer lystig. Nydelig:)
¤
Cd'en til Jan Werner har jeg ikke hørt så mye på enda,men han var jo en fantastisk sanger,og jeg tror jeg har hørt en del av sangene på cd'en før. Versjonen av Mitt hjerte alltid vanker var dessverre litt skuffende da... Forresten er "Mary did you know" med Jan Werner på Mosaic-cd'en utrolig flott,så det veier litt opp:)
¤
Har noen av dere tips til fin julemusikk?
¤
Jeg har vært på musikkonline.no og hørt på smakebiter av flere cd'er,er en kjempefin mulighet:)

mandag 19. november 2007

Ny uke:)

På IKEA forrige uke kjøpte jeg gardinene Alvine spets,som jeg har klippet til og festet inni et skap jeg har i stua. Jeg synes dette ga et ryddigere inntrykk,i tillegg til at jeg synes blonder er kjempefint!Jeg har også kjøpt litt nytt siden sist:) (rart det der...)
Om fredagen kjørte svigermor og jeg ca 3 timer (hver vei!) for å komme til en liten interiørbutikk "oppi Telemarken". Vi er innom denne butikken når vi ferierer på en hytte i nærheten,og ble i sommer invitert til juleåpningen av butikken. Så vi tok det som en tur, om ikke annet gir det ihvertfall litt variasjon i hverdagen å gjøre sånne ting:)
Jeg handlet disse tingene i zink...


...og disse i fattigmannssølv. Dvs vasene bak hadde jeg fra før,det er kun lysestakene som er nye.Også kjøpte jeg mini-juletrepynt i fattigmannssølv,kjempesøte:)Disse fikk også bli med hjem, to fine Maileg-nisser:)Disse stoffene handlet jeg på IKEA,synes de var så "julete" og fine. Har veldig lyst til å sy julegardiner til kjøkkenet av stoffet i midten,men svigermor sydde nye for meg i fjor,så vi får se...
Denne uka har jeg mye jeg skal gjøre,planen er at julegavene skal være kjøpt inn og huset være julevasket til 1.desember,og det er jo virkelig ikke lenge til!
Snart er det jul, jenter:)

Ønsker dere en riktig fin mandag:)

tirsdag 13. november 2007

Fin tradisjon

Huff,i dag har jeg følt at jeg må "forte meg" å legge ut et innlegg,etter gårsdagens noe pessimistiske ord og tanker:) Det er jo bare tull å klage over sånne ting,det er jo bare en bagatell! Tusen takk til dere som har ønsket meg god bedring,godt dere "holder ut" med meg i sånne øyeblikk også:)
¤
Dette gule Egersund-fatet har jeg akkurat fått av min mormor. Jeg har aldri sett det hos henne før,hun har vel vært litt redd for å bruke det. Fatet fikk min oldemor i gave da mormor ble født for over 71 år siden. Siden jeg nå venter ei tulle (som mormor kaller det),har jeg fått det i gave av henne. Og sånn skal det gå i generasjoner.
Veldig koselig synes jeg! Men jeg kommer nok til å bruke det litt,synes det er for ille å ha ting bare til pynt. Tenkte f.eks det kunne bli tradisjon å bruke det til noe i påska,siden fargen passer så godt:)
¤
Håper dere alle har hatt en fin dag! Her har det dalt ned noen snøfiller (de legger seg ikke,men dog),og da kjenner jeg julestemningen kommer snikende:)mandag 12. november 2007

Dårlig start på uka....

...ble det for meg. Formen min er nemlig ikke særlig bedre,og hos legen i dag fikk jeg påvist bronkitt. Så nå er det antibiotika og avslapning som gjelder. Det sistnevnte er lettere sagt enn gjort,sønnen min er nemlig heller ikke helt frisk,så han er hjemme fra barnehagen. I dag hadde han f.eks rullet ut en hel dorull og helt havregryn utover kjøkkengulvet før klokka var 10,bare for å nevne noe.... Selv om han er syk har han jo ikke noe mindre energi av den grunn...
Jeg teller til ti,og prøver å tenke positive tanker... :)
¤
Verre er det at jeg virkelig ikke har TID til dette! Jeg hater ordet tidsklemme,men det er jo så mye jeg VIL gjøre om dagen! Handle julegaver og gjøre klart barnerom for å nevne noe.. Vel,nå skal jeg ikke syte mer,dette går jo over!
¤
For meg vil kvelden bestå av dette,så jeg skal vel ikke klage:)
Ha en fin mandag!

lørdag 10. november 2007

Molly's Heaven

Her er tingene jeg har bestilt fra Molly's heaven! Er så mye fint i nettbutikkene nå synes jeg,så det var vanskelig å velge kun èn å bestille fra... Vel,denne gangen falt valget på Molly's:)
Zinkhjertene er kjempefine:)

Ikke lenge til jul nå:)

Flere juletrelys-holdere,så nå er julemiddagen reddet! (eller ihvertfall borddekkingen....)


Sykkelkurv som skal henge på senga til poden,med fine maileg'er i:)Vimpel-bannere,perfekt for barnebursdager! Gleder meg SÅ til å arrangere barnebursdager i årene som kommer.... :)


Liten sølvfugl,denne er kjempefin!Og dette må være en "ekstragave",boks med Eiffeltårnet på!
Tusen takk for handelen,og god service:)


Ellers fikk jeg sydd noen hjerter i går,noen skal være pynt på julegavene,mens andre er smågaver,bl.a til mine to små nevøer.


¤
En riktig god lørdagskveld ønsker jeg dere!