søndag 30. september 2007

AntikviteterJeg er veldig glad i antikviteter,og vi har mange gamle møbler og ting hjemme hos oss. Disse tingene betyr ekstra mye for meg,jeg synes det er gøy at de har en historie,og at det er ting ikke alle andre har. Gamle møbler har jeg nesten nok av nå (bare nesten...),men jeg samler fortsatt på fat,skåler,glass og andre "småting". Jeg er spesielt glad i opalin,pressglass og stråmønster. Også elsker jeg gammel julepynt,de siste årene har flere av de "nye" tingene blitt byttet ut med nostalgisk,gammel pynt. Gleder meg til jul:)

Kjøkkenet mittVi flyttet inn i nybygd hus våren 2006. Mannen min er snekker,og har gjort alt selv. Det var veldig gøy å bygge,men også utfordrende. Jeg synes rett og slett det er FOR mye å velge mellom,også er det så mange valg man må ta også.. Og gjerne i løpet av kort tid. Vi er stort sett fornøyde med de valgene vi har tatt,og trives veldig godt i huset. Jeg var hele tida sikker på hva slags kjøkken jeg ville ha,og dette ble en av tingene vi prioriterte. Det er jo tross alt et av rommene man bruker mest:)

lørdag 29. september 2007

Roser


Disse synger på siste verset..Jeg har feira bursdagen min denne uka,og fikk i den anledning flere buketter med roser. Jeg er veldig glad i blomster,og har alltid friske buketter i huset. Dessverre synes jeg mange blomster varer altfor kort,og prøver derfor å nyte dem så lenge det bare går. Jeg klipper stilkene med en gang blomstene henger litt med hodet,og til slutt er det bare selve knoppen igjen.Disse legger jeg i en skål med vann,så får de pynte opp i huset enda et par dager!

Høstvær!
I dag blåser det så det knirker i husveggene,og regnet pisker på vinduene! Deilig! Perfekt lørdagsvær,man kan sette seg ned å gjøre absolutt ingenting med verdens beste samvittighet! Jeg har akkurat bladd igjennom siste utgave av BoligPluss,nå tenkte jeg å lage noen julekort!

onsdag 26. september 2007

Klarer jeg dette da tro?:)

Etter å ha besøkt andres blogger en stund,tenkte jeg å prøve å lage min egen blogg også! Da jeg ikke er spesielt datakyndig er jeg redd det blir litt prøving og feiling til å begynne med:) Har ihvertfall hatt masse glede av andres blogger der ute,så da synes jeg det er verdt et forsøk!