torsdag 13. desember 2007

Lucia

I dag har vi hatt mamma,søsteren min og hennes to sønner på 3 måneder og snart 3 år på middagsbesøk,og etterpå spiste vi nybakte lussekatter.

Lucia-opptog i vinduskarmen:)


Denne svibelen fikk jeg i gave av en kollega i dag,synes den er kjempefin!

Amaryllisen i vinduet har sprunget ut,og jeg nyter synet!
¤
Håper dere alle har hatt en fin Luciadag,om dere har markert den eller ikke:)

9 kommentarer:

Ellie sa...

De lussekattene så VELDIG gode ut! Har kjøpt hvit amaryllis i år, jeg også, men min har ikke kommet ut ennå. Koselige bilder fra pepperkakebakingen nedenfor her. Synes du var svært så standhaftig med deigen. Spørs om jeg hadde orket å lage tre deiger, men så ble jo resultatet bra også, da! Utrolig morsom hula-hula-dame, og flott pepperkakehus, kan du hilse mannen og si!

Ingrid sa...

Hei! Oppdaga bloggen din nå - den er utrolig koselig!! Så flott hus dere har! Hvilken husleverandør er det? Bi tenker på å bygge en vakker dag..
Ble nesten sjokka da jeg så bildet av lillegutten din i forrige innlegg. Jeg har en gutt som er født en måned tidligere.. har var så lik at det er helt utrolig! Gutten min har det samme lyse håret, som ser helt likt ut.. og han har samme genser.. Det var akkurat som å se ham faktisk! :)
Herlig luciafamilie du hadde i vinduet også. Jeg skal ta bilde av min i kveld.. har noen figurer jeg også.
Ha en fin Luciakveld! Jeg kommer tilbake til denne koselige bloggen!

Ingrid sa...

Glemte å si at vi har nesten de samme flisene på kjøkkenet som dere - noe som gjorde det bildet av lillegutten din ekstra lett å forveksle med gutten min.
Nå kom mannen inn her, og jeg viste bildet til han også - han var sikkert på at det var gutten vår! hehe!

Hulda sa...

Så koselig det luciaopptoget i vinduskarmen var. :) har ikke sett slike figurer før. Veldig søtt. :) Hørtes ut som dere har hatt en koselig dag med besøk av familien.

Hulda sa...

Så koselig at du fikk en pynta svibel fra en kollega! :)

Anita sa...

Åhh! Får et nydelig Luciaopptog! Jeg må si duer flink som gidder å lage pepperkake deig selv, 3 ganger!!! Her kjøper vi alle gangene vi!!! Svibelen er kjempefin! Heldig du!! Går det bra med lillefrøkna??!!!

Klem Anita

RedRobin sa...

Så koselig det hørtes ut! Og lussekattene så kjempegode ut... nammmm!!!...

Ha en trivelig førjulshelg! :o)

bagateller sa...

Luciatoget ditt er ordentlig søtt, har ikke sett noe lignende i butikkene her. Så hyggelig gave du har fått også, heldig du:-) Er hvite amaryllis og svibler her i gården også i år, får se om det blir noen røde også etter hvert.

Ingrid sa...

Koselig at du har vært innom bloggen min tidligere! Ja, det ble en pause for meg, men nå er jeg tilbake for fullt.
Ja, sønnen min er også den skjønneste i verden! :) Rart det der gitt.. :)
Ha en fin fredagskveld!