fredag 14. desember 2007

Julekorta er sendt...

...så nå er 50 julekort på vei til venner og familie.
Gaven til min hemmelige venn er også sendt:)
¤


Denne lysestaken kjøpte jeg på Åhlens denne uka,og jeg er kjempefornøyd med den! Er så koselig med lys i vinduene,og staken er akkurat sånn Carl Larsson-svensk-jul-aktig som jeg liker!
Nå er det klart for Idol-resultatene,heia Kim Rune:)
Ha en fin fredagskveld:)

9 kommentarer:

Anita sa...

Åh en sånn nisse har jeg også!! Fikk den av en Lissom tante når jeg var ny!! Den er framme hvert år!! Jeg begynner å jobbe etter jul ja, driver og ordner med litt turnus nå om dagen! Er jo en del dager og vakter jeg ikke kan ta! Jeg har tenkt at jeg skal prøve det en liten stund, og hvis det ikke funker no særlig så går jeg tilbake til å bare jobbe ekstra!! Kjenner mest for det akkurat nå:o))
Så utrolig unødvendig at den lillefrøkna har fått en infeksjon da!! Sånt er bare så frustrende!!! GOd bedring til henne! Og pass på og spis litt youghurt eller noe annet surt så kanskje du slipper at hun og også du pådrar dere sopp!! Bare et lite tips:o)))

Klem Anita

elisabethj sa...

Hei silje! Ser du skriver at du er mamma til en på halvannet og ei på en måned, også er du på bloggen med oppdateringer flere ganger per uke? Ikke dårlig!Nyydelige navn på barna dine, forresten-Augusta er virkelig vakkert!
Koselig å bli litt kjent med nye(for meg) bloggere, oppleve all kreativiteten som finnes rundt omkring...:)

God helg til deg......

Tussaluso sa...

Hei, den lysestaken i vinduet var kjempefin. Akkurat ein slik eg kunne tenkt meg. Trur eg må innom Åhlens på mandag og sjå om eg finn han. Ha ei fin helg.

Ingrid sa...

Det stempelet for lakk har jeg også.. det er så koselig og gir sånn en gammeldags julestemning.
Her i huset ble det 70 julekort i år.. skal sende dem i morgen. Godt med alt som er ferdig til jul! :)

Hulda sa...

Så nydelige de julekortene så ut med lakkstempel, virkelig gammeldags preg over det ja. :) Likte staken du har kjøpt VELDIG godt!! En slik kunne jeg tenkt meg, men Åhlens er ikke her.

Jeg hadde også Kim Rune som favoritt, så synd at han røk ut! Han har jo gjort det så godt hele veien, syns jeg.

Kreoline sa...

En sånn nisse har jeg også, tror den er nokså vanlig i de norske hjem, min er maaaaange år. Skjønn lysestake, passet godt i vinduet. Ser du har en datter som er født i november, min datter er også novemberbarn, men hun er nok nokså voksen nå. Heldige deg som er ferdig med julekortene, jeg har ikke begynt enda. Ha en fin helg, kos deg med dine to små. Klem fra meg.

elin1976 sa...

Hmmmm.....den stgen så ikke jeg. Skal innom der i dag og kjøpe julepynt til gierlanderet i trappa så da må jeg se om jeg finner slik. Nydelig. Sånne nisser har mamma også....så nå fikk jeg virkelig julestemning.
Ha en fin lørdag og ei fin helg:O)

Emmeline sa...

Huffda...heia Kim Rune?? Da ble du vel ganske skuffet! Så vakre detaljer fra julepyntingen av julekortene med lekkert segl og vakre stjerner. Det er imponerende, og det var veldig stilig!
Du har pyntet så lekkert, jeg liker så godt de røde fargene du bruker. Denne staken var også kjempefin. Jeg er ofte på Åhlens i lunsjen på jobb siden det er en av nabobutikkene til mitt kontor: Åhlens og Panduro ( farlig farlig) men denne staken har jeg ikke lagt merke til. Den var veldig Carl Larsson og veldig fin syns jeg. Gratulerer med et godt valg!"

Ellie sa...

Så fin stake! Den var som du sier veldig Carl Larsson, og det er en stil jeg elsker. Flott med lakkstempel på juleposten! Ønsker deg en god 3. søndag i advent!