torsdag 6. desember 2007

Jul i stua

Tusen takk for alle gratulasjoner i forbindelse med fødselen! Vi storkoser oss om dagen,mannen min har to uker pappaperm,så nå blir det lange morgener og sene kvelder. Og endel juleforberedelser. Den lille tulla spiser og sover for det meste,og er aldeles nydelig:)

Her kommer noen bilder fra mitt julehjem. Som dere kan se er det en del rødt,det blir liksom ikke jul uten for meg... Mye pynt ble værende i eskene i år,er ikke alt som er min stil lenger,pluss at to nysgjerrige barnehender setter en begrensning i hvor pynten kan plasseres...
7 kommentarer:

HildeS. sa...

GRATULERA så masse med den lille jenta:o)
Så koseleg du har pynta rundt omkring i heimen.
Kos dåke masse alle 4, og ha ei fin adventstid.
Klem

Lindas Hus.. sa...

Gratulerer med jenta.Deilig når de tar livet med ro å sover greit.Nydelige ting i ditt julepynta hus.Falt spesielt for det flotte skapet.
God helg.Linda :)

Anita sa...

Sååå fint du har pyntet! Og så bra at det går bra med dere alle!!
Ha en strålende helg!
Klem Anita

RedRobin sa...

Så flott du har gjort det til jul :o)

Ha en riktig god helg!

Jorunn sa...

Så koselig dere har det hjemme! Høres deilig ut med noen uker fri før jul, med en nyfødt liten prinsesse som er snill og grei! Nyt dagene!! Klem

mona sa...

Kjære deg så mye fint du har pyntet med....det skapet så aldeles nydelig ut !!! Og den gamle nissen også,svak for allt som er gammelt......! Koselig å høre at dere nyter dagene,og sene kvelder....hihi....det er jo så deilig !!! Kos dere videre ;)

elin1976 sa...

Synes du hadde pynta såååå koselig. Julestrømpene er nydelige.
Hva heter prinsessa deres?
Ønsker alle 4 en flott fredag.