tirsdag 18. desember 2007

6 dager til jul!


Jeg synes det er helt uvirkelig at det er så få dager igjen til julaften... Julekorta er sendt, julegavene handlet inn og huset pynta,men fremdeles er det så mye jeg gjerne skulle gjort, men som jeg trolig ikke rekker. Vel vel,i år har jeg prioritert å kose med vår lille baby framfor mye annet,og det angrer jeg ikke på!
Noe jeg alltid gjør før høytider er å hamstre.. Nå har jeg handlet store mengder stearinlys, svibler og julemarsipan,sånn at vi garantert ikke går tomme. Jeg handler inn så mye at man nesten skulle tro det var krig.. Vet ikke hvorfor jeg er sånn,men et eller annet kommer over meg før jul og påske...


Ellers har jeg fått kjempefin gave fra min hemmelige venn,bilder kommer i morgen!
Ha en fin kveld snupper:)

7 kommentarer:

Anita sa...

Ja, nå er snart den store dagen her, og vips så er den over!! Kos deg med lillesnuppa og "store" gutten, til neste år så springer hun rundt o g drar i pynt og juletreet!! Og har ikke tid til no kos!! Og husk jula kommer enten vi er klare eller ei!!!
Spennende å få se hva du har fått!!

Klem Anita

Hulda sa...

Ja, snart, snart, er det jul. Syns det er så høytidelig julaften formiddag, når moren min og jeg drar til kirkegården og legger granpynt på graver til nære slektninger. Da er det ofte kaldt og snø, men i år er det mildt og ikke noe snø i det hele tatt... Jaja, så slipper vi å måkke i alle fall. ;) Fint bilde!

Jorunn sa...

Det er sant det, tida går så fort fram til jul! Det er helt utrolig! Kos deg med babyen din du, det er ikke lenge de er så små! Er spent på å se hva du har fått :) Nyt dagene! Klem

mona sa...

Skikkelig fin pynt du har satt frem i vinduet ditt Silje,likte allt jeg :) Angående hamstring,vi er to.....hihi..! Tenk om man skulle gå tom for marsipan du,det hadde tatt seg ut...!! Går ikke an å sjangse på det nei,det er jo jul bare en gang i året,tross allt ! Syns det ser så koselig ut hos dere,og snø har dere også...eller rim,det er hvitt iallefall,her er det grønt,og like varmt som en middels sommerdag....heeeeelt feil vettu,blir ikke julestemning av sånt ! Du får kose deg med familien,og nyt hver en dag i julen,med god mat (hiihi,ja om du ikke går tom,da....)! Klem fra meg.

Kine sa...

Hei!Må være den fineste bloggen jeg noen sinne har sett!Å så utrolig koselig dere har det!!!Er helt målløs...La deg til på blogg lista mi jeg:) Her kommer jeg til å titte innom MYE!

Kreoline sa...

Nydelig pyntet. Det er alltid ting som skulle vært gjort som ikke blir gjort, men julen kommer allikevel, og når den er over er alt glemt. Har også hamstret stearinlys, når de bare koster 1 krone så går det an å hamstre. Ha en fortsatt fin uke, kos deg videre.

Cathrine sa...

Heisann! Så kos det er med deg! Sønnen min på 4 har nedtelling som bare det nå,julenissen og masse pakker. Minstemann skjønner fint lite av dette ennda:-) Kos deg videre i julestria. Ferdig med alt jeg også nå(godt er det)
Klem