torsdag 22. november 2007

Julemusikk


I dag har jeg fått to julecd'er jeg har bestilt,og selv om jeg ikke "får lov" (av meg selv) til å høre på julemusikk før 1.desember,måtte jeg bare bare tyvlytte litt i dag. Hvis ikke kan jeg jo ikke anbefale de videre:)
¤
Cd'en til Mosaic er kjempefin,og inneholder en nydelig versjon av en av mine yndlingsjulesanger, Mitt hjerte alltid vanker. Synes denne sangen ofte synges så "depressivt",men denne versjonen er litt mer lystig. Nydelig:)
¤
Cd'en til Jan Werner har jeg ikke hørt så mye på enda,men han var jo en fantastisk sanger,og jeg tror jeg har hørt en del av sangene på cd'en før. Versjonen av Mitt hjerte alltid vanker var dessverre litt skuffende da... Forresten er "Mary did you know" med Jan Werner på Mosaic-cd'en utrolig flott,så det veier litt opp:)
¤
Har noen av dere tips til fin julemusikk?
¤
Jeg har vært på musikkonline.no og hørt på smakebiter av flere cd'er,er en kjempefin mulighet:)

5 kommentarer:

Anita sa...

Det er helt greit at du ikke har fått tatt no bilde!! Syns egentlig aldri det ble lyst idag jeg!!
Jeg syns Peter Jöback har mye fin julemusikk jeg da, kanskje ikke no nytt av året, men...
Nå må du ta vare på deg selv og babyen!! Svangerskapsforgiftning er ikke å spøke m!!

God klem fra Anita

RedRobin sa...

Jeg liker gamle, gode Bing Crosby til jul jeg da... (White Christmas osv) Litt gammeldags kanskje!! :o)

Ønsker deg en super helg!!

Juliann sa...

Hei, har ikkje besøkt deg før, fann deg via Emmeline. Eg er også veldig glad i julemusikk, så eg har laga min een julemusikkliste på bloggen.Litt vanskelig å finne norsk musikk, men mange av dei gode klassikarane er utenlandske og ein finn mange versjonar. Enkelt å lage til (berre klikk og prøv deg fram), gratis og du lastar den musikken du vil ha ned til eit program, og legg så html koda på sidefeltet. Lykke til om du ønsker å prøve det!

Garden Angel sa...

Mitt hjerte alltid vanker og Mary did you know? er også 2 av mine favoritter Silje! Jeg er også veldig glad i Peter Jøback`s juleplate "Jag kommer hem igjen till jul"...ellers liker jeg å høre på ungenes juleplater også jeg da: Lisa og Sofie Børud`s God Jul", jul på månetoppen osv.
Flotte englebilder over her!
Fin uke ønskes deg!
Klem:)

Simen Fjeld - SME Norway sa...

Du kan se på www.julemusikk.no. Der finnner du enorme mengder julemusikk. Simen