torsdag 29. november 2007

Juleforberedelser

Nå nærmer desember seg med stormskritt,og jeg kjenner at julestemningen virkelig begynner å komme:) I dag har Ferdinand hatt fri fra barnehagen,og vi har pynta noen appelsiner med nellikspiker (den med hjerte på er adventskalender) Lukten av nellik er uten tvil en av mine yndlings-julelukter!

Disse nissene har jeg fått av mormor,hun har nemlig flytta fra et stort hus og inn i en leilighet,og delte derfor ut mye av julepynten til oss barnebarna. Fattigmannssølv og hvitt er kjempefint, men for meg er det slik julepynt som virkelig varmer! Godt man kan blande litt:)

Denne azaleaen kjøpte jeg i dag. Det er egentlig en av de blomstene jeg overhodet ikke får til,men jeg synes den var så lekker at jeg bare må gi det et forsøk:)
Som dere kan se på utsida av vinduet er det ikke mye vintervær her jeg bor.. Får håpe snøen kommer snart!
¤
Noen av dere har forresten spurt om når terminen min er,den er om ca 2 uker. Med andre ord går jeg nesten bare og venter,selv om det fortsatt kan gå litt tid.. Førstemann kom 11 dager før termin,derfor innbiller jeg meg at jeg føder tidligere denne gangen også... Man kan jo ikke gjøre annet enn å vente da:)
¤
God torsdag alle sammen,gleder meg til å lese om deres juleforberedelser i ukene som kommer!

13 kommentarer:

Karoline sa...

oij, ja da nærmer det seg. håper det går fort og greit!!! lykke til!!!!
enig med nellik, skal også lage sånne, men må skiftes ofte ut, ellers ble appelsinen så ekkel.
ha en fin helg, jeg reiser straks- gleder meg til førjulstur i københavn!!!klem fra Karoline

Anne-Berit sa...

Så søte små nisser du har fått av mormoren din.Jeg syns det er så godt å høre at unge mennesker setter pris på sånt,og som du sier
så kan man godt blande litt,jul er tradisjon,og da går nytt og gammelt fint sammen.så fint du har stelt det til barna,både til lillegutt og til henne du venter,lykke til med fødselen...

HildeS. sa...

Så koseleg du har pynta, og dei små nissane du hadde fått var skikkeleg fine. Kjekt med gamal julepynt. Azaleaen var knall fin,men husk at dei må ha masse vatn, dei drikk masse:o)
Så nydelege du har laga det til hos barna dine, nydelege fargar:o)
Jøje meg det nærmar seg til nestemann kjem, men det blir jo så koseleg. Kjenner at eg vert verpesjuk av å sjå på dei fine bildene dine.
Lukke til, og ha ei finadventshelg.

elin1976 sa...

Herrefred så spennende....rekner med at du blogger deg igjennom hele fødselsen slik at blogglandia kan få sin første blogglandia baby. he he. Lykke til:O)

Anita sa...

Fortsatt ikke født!??
Her ventes det i spenning!
Syns de appelsinene dine var så fine, de minner meg om Jul i Skomakergata!!!
Lykke til!

Klem og varme tanker fra Anita

Jorunn sa...

Sånne nisser hadde jeg da jeg var liten! De er supersøte synes jeg!!

Lykke til med nært forestående.

Klem

mona sa...

Åiiii,så spennende dager dere har foran dere,og så fint dere har gjort det til begge ungene.....virkelig nydelig ;) Og jeg ser med laaaange blikk på all den gamle,fine julepynten din...veldig morsomt å blande gammelt og nytt...blir helt salig i blikket ! Koselig er det jo også at du har fått det fra mor-moren din,artig å arve slikt :) Jeg er også glad i azalea,men får dem heller ikke til..... Du får ha lykke til med fødselen da,plutselig skjer det,og da merker vi vel at du ikke er her på noen dager....eller har Elin rett,kansje...hihi...?? Kos deg,iallefall :)

Hulda sa...

Så fint du hadde ordna med nellikspiker i appelsinene. Nellik er virkelig julelukt ja! :) Søte små nisser du hadde fått fra mormoren din. :)

Garden Angel sa...

Det er deilig med duften av appelsin og nellikspiker! Kjenner duften helt hit:)
Jeg skal også lage noen av de...men i år tror jeg at jeg venter til nærmere julaften. De blir jo så fort dårlige.
Nå tror jeg bare at jeg sier lykke til med fødselen og god første adventshelg!
God klem fra meg;)

Ellie sa...

Nydelig med oppstammet azalea. Lykke til med den forestående begivenheten!

Emmeline sa...

Så koselig å se hvor fint du har pyntet til advent!!! Appelsin med nellikspiker minner meg om Tøflus og Skomaker Andersen, skikkelig julekos med lukt av nellikspiker!
Så kjekt at du har fått julenisser av mormor--kjempefint å beholde noen små koselige tradisjonsnisser som får minner til å leve videre!
Azaleaen var lekker, du får passe på å gi den nok vann så trives den nok perfekt hos deg også!
Lykke til med babyen som kommer. Jeg husker da jeg hadde termin på julaften, og var så bekymret for om barnet skulle komme til termin. Det gikk fint, hun kom en uke før--og vi kom hjem den 21 desember. Hun var helt rolig de første dagene men på julaften tro hun til og lå derfor og illskrek hele julaften... Hun har heldigvis gitt seg med det nå, siden hun er blitt ti år gammel:) Ha en fortsatt fin helg det lille som er igjen av den!

Krabat sa...

Ja, nå nærmer det seg, ser jeg. Jeg må si at de sengene var utrolig fine. Hvor har du fått tak i den fine sengebeskytteren, både i blå og i rosa? Kjempesøte! Så koselige nisser du har fått på besøk! Håper alt går bra med fødselen. Men dette har du jo gjort før, så dette kan du! Lykke til! Klem

Anita sa...

Nå er det leeenge siden du har gitt ord i fra deg!! Er det for å lure oss eller har du født!! Tror det jeg!!!

Klem Anita