lørdag 3. november 2007

Huset til tante

Tanta og onkelen min bor i et nydelig hus ved sjøen,ca et kvarters kjøring fra oss. Vi har vært på besøk der i dag,og tenkte jeg skulle vise noen bilder av hvor fint de har det!

Inngangspartiet


Husets fasade mot sjøen


Skipperstua
Hagen og brygga. Nydelig alle årstider synes jeg:)


Et kjøkkenvindu


Spisestua,med sjøen rett på utsida av vinduet


Skjevt bilde,men utsikten er vel nydelig?


Så i dag har vi hatt en deilig dag ved sjøen,gått tur i det fine været, og spist nybakte boller.
Riktig god lørdagskveld ønsker jeg dere:)

22 kommentarer:

ava sa...

For et nydelig sted! Kan jeg spørre hvor i verden det er? Syns det så så kjent ut!

Klem Anita

Helene S sa...

Koselig sted tanten din bor på.
Ikke rart du fikk lyst å ta bilder derifra så flott som hun hadde det:0)
God helg til deg !

ava sa...

joda, jeg jobber som sykepleier på er "sykehjem" for demente! Jeg har forresten bakvakt i natt. De er litt i beita for sykepleiere om dagen så da får man jo trå til! Jeg har fortsatt permisjon, har forlenget den litt, så jeg jobber "bare" ekstra!!

Fortsatt go helg til deg også!

elin1976 sa...

Nydelig hus, Fantastisk beliggenhet. Har samme tapet som på bildet med vinduet. Ha en super lørdag:O)

mona sa...

Å herre min hatt,sier jeg bare......for et HUS !!! Det ser helt nydelig ut,den ytterdøra ,rød takstein.....sukk !!!! Er helt målløs,jeg :) Takk for titten !!

Anki sa...

For et herlig hus du viser frem. Må si jeg liker huset ditt og, selv har jeg ett gammelt hus fra 1920-tallet, med sjel, men desverre ikke å mange praktiske løsninger. Linker deg, jeg, hvis det er ok?? Ta deg en tur innom, da :-)

Hulda sa...

Så fint tanten din bor! Nydelig beliggenhet også. Vi bor også ved havet, det er så fint. Har lagt ut bilder av lykta fra deg i dag. :)

Garden Angel sa...

Så koselig hus!
Nå har jeg sittet her og skrollet nedover siden din..du viser jo så mye koselig her:)
Den grønne sinklykta var bare nydelig, fuglemateren også. Til slutt vil jeg bare si at jeg synes bufèen din er fin som han er jeg..selvom jeg også liker hvitmalte møbler.
Den hadde en lun sjarm over seg:)
Forresten den entrèen din var bare skjønn. Ønsker meg så inderlig en vakker trapp skjønner du...Gjett om jeg hadde overpynta den med lykter og dilldall til jul!!!
Fortsatt god helg til deg!

Landliv sa...

Akkurat mitt drømmehus!!!! Elsket sjøen, men traff drømmemannen som kom fra fjellet.... så nå bor jeg her. Men sjøen har magisk tiltrekningskraft på meg - skulle altså gjerne byttet med din familie! Takk for titten!

GundaM sa...

Takk for titten!Nydelig utsikt fra vinduet din tante har ja!Liker bloggen din,kom inn via Hulda vet du;)Også all den nydelige,gamle julepynten da.Sikle,sikle.Kommer sikkert igjen.

Elzie sa...

Vilket underbart hem!! Var så trevligt att se. Hoppas du visar mer framöver.
Ha en bra vecka.
Kram Elzie

EVA AGNES sa...

Lyckliga din tant som bor så underbart. Verkar lugnt och harmoniskt på alla vis.
Hittade in till dig från Hulda som visade en zinklykta du skaffat till henne.
Kramar Eva Agnes

Krabat sa...

Tanten din har det jammen meg fint! Du er superheldig som får besøke hennes fine hus. Og så er du så heldig som har en skrotnisse til far. Julepynten var strålende! Klem

Krabat sa...

Ja, glemte Skomakergata, da! Den er nok veldig nostalgi for oss, men jeg tror den fortsatt passer for helt små barn som er under 3 år. Gleder meg til å prøve den på datteren min når hun blir litt eldre. Den er jo veldig langsom... Rart hvordan Barne-TV har forandret seg. Hva likte du ellers å se på da du var liten? Klem

Anita sa...

Joda! jeg trives med turnus jeg! Men jeg kan ikke gå nattevakter! Får ikke sove på dagen! Og syns heller ikke det er så greit og gå fra kveld til dag! Jeg har før jeg gikk ut i permisjon jobbet mest kvelden, i 55% stilling og har syns at det har vært greit ift. barna, mannen har jeg møtt innimellom! jeg er jo ganske heldig som ikke trenger å jobbe mere enn 55%, for å gå 100% i turnus tror jeg ikke er så ok! Har valgt å være i perm ut året for å slippe å jobbe i jula! Veldig deilig å se at juleturnusen jobbes med og vite at det ikke berører meg! Nå skal jeg på en kort nattevakt, en alle monner drar vakt, tenker jeg jobber til 2 ca.. og da trenger jeg jo ikke å sove no i morgen!

Ha en strålende uke! Vi sees!
Klem Anita

Ellie sa...

For et idyllisk hus, for ikke å snakke om belligenheten! Slike sjønære tomter er jo bare så flotte! Må også si at bildet av juletrekulene i forrige innlegg vakte nostalgiske tanker. Flere av dem hadde vi da jeg var liten, men desverre går jo slike ting så fort i stykker, så det har minket betraktelig på dem. Du var heldig som fant så mange fine! Ha en fin uke!

Hulda sa...

Heisann :) julestrømper syr jeg på bestilling, så det er bare å si fra. :) Men, mulig du må få den i et beige bomullsstoff, i stedet for bomull/lin-stoff, begynner å minke på det, og jysk tar ikke inn mer. Men, bomullsstoff finner jeg..

Tussaluso sa...

Hei. For eit fint hus på ein heilt nydelig plass. Dette må da være drømmehuset. Ha ein fin dag.

Emmeline sa...

Ååå så fint tante har det. Skulle ønske det var meg som var tanten i denne historien og bodde i det huset!!
Så kjekt at vi fikk ta en titt også, nyyyydelig hus og fantastisk beliggenhet!!
Me love. Ha en fin uke:0)

Mor Grethe sa...

Hallo Silje. Så flott hus tanten din har.... og den beliggenheten var jo utrolig fin. Det er nesten vondt i hjertet til ei som har vokst opp ved sjøen og har havnet på Innlandet nå. Men men, jeg sniffer sjølukt når jeg er hjemme. Har sett på bloggen din mange "sider" tilbake. Det ser jo ut som du har et nydelig hus selv også. Ha en fin mandag:-)

Anita sa...

Åhh! Jeg har ike fått med meg at du er høygravid, så spennende! Jeg har vært jordmorstudent en lang stund, men pga uflaks ift. praksisplass( lang reisevei) så har jeg tatt en lang pause:o( Håper på å kunne ta det opp igjen!
Nå skal jeg virkelig følge med på deg og vil ha full raport når fødselen er vel overstått!!! (hvis du føler for det da)

Ha en strålende kveld!
Klem Anita

RedRobin sa...

Nydelig plass! Jeg ser godt hvor det er hen i verden - hehe!! :o)

Hvis du bor ved McDonald's, så bor vi IKKE langt fra hverandre du og jeg. Jeg bor i lia litt lenger "nord" for deg. :o)

Ha en fin dag - sola skinner så fint over byen vår igjen i dag. Virkelig et nydelig vær!!