onsdag 31. oktober 2007

Tidenes beste!

Må bare mimre litt om det jeg synes er tidenes beste julekalender!
Har hørt at nrk aldri skal sende den igjen,og det er trist synes jeg. Har den på dvd da, så vi(mannen min og jeg) har pleid å se på den hvert år. Men må jo innrømme at det ikke er det helt store som skjer i episodene,og den blir vel for kjedelig for barn i dag.
For meg er det vel mye pga minnene den bringer fram jeg liker den så godt..
Om ikke annet er det jo koselig å ha den surrende i bakgrunnen mens man baker julekaker:)

5 kommentarer:

Kreoline sa...

Så koselig med skomaker Andersen, så alltid på det når ungene var små. Du har nok rett, det er nok ikke så spennende for unger i dag, tiden forandrer seg både på godt og vondt.

Ellie sa...

Jens Petrus er bare best, han ja! Mulig at han er litt utdatert nå, men det er litt synd, egentlig, at det må skje så masse hele tiden at man ikke har tålmodighet til å oppdage det som er litt mer "saktegående". Fint at man kan få ham på DVD, iallefall!

Hulda sa...

Ja, dette var koselig barne-tv i adventa. Tror også at dagens unger blir lei av dette, siden det ikke skjer noe hele tiden. Det var jo veldig artig med Tøffe Tøfflus, husker jeg. :)

Den fine lykta kom i dag, TUSEN TAKK! Jeg har plassert den i kjøkkenvinduet foreløpig, gleder meg til å sette et lys i den. Skal tenne den når vi spiser middag. :)

HildeS. sa...

Eg er veldig glad i "jul i skomakergata" og alle som bur der.
Det er med på å gi meg julestemning, og så ar det vel den første juleserien som gjekk på tv. Den er nok litt utdatert for dagens barn, men eg synest den er herleg. Nostalgi, nostalgi:o)

Monica Therese sa...

Jeg er helt enig i at den er kjempe koselig =) Syntes at det meste av barnetv var bedre før jeg..hehe..!! Tror nok at jeg må gå til innkjøp av den selv på Dvd,og lære sønnen min at alt ikke må gå så kjapt!! Du har en nydelig blog foresten,kommer nok til å dette innom her flere ganger ja =)