mandag 15. oktober 2007

Pasteller og glass

Noe av det jeg samler på er kanner og glass,får aldri nok:)


5 kommentarer:

Hulda sa...

Hei! Så mye fint du viser fram på bloggen din, har ikke sett den før, og likte meg veldig godt her inne. Jeg er også glad i kanner og mugger, har akkurat maken til den gule på det første bildet, ser jeg. :)

Flott gave fra din hemmelige venn, ikke godt å si hvem det kan være.

Håper du kommer innom meg en tur også. Du finner meg her: http://huldals.blogspot.com

Krabat sa...

Hei, søte deg! Så hyggelig med besøk. Nå har jeg bladd meg raskt gjennom bloggen din og fått meg en ny favoritt : ) Ser at du liker mye av det samme som meg. Så hyggelig å finne en blogg som også viser frem "barnerommet". Har selv en av de kaninene og den lille musen med prikker (visste ikke at den hadde en venn!). Håper det er greit at jeg linker deg. Klem fra Krabat

Hulda sa...

Hei igjen :) Jeg har lenge hatt problemer med å bytte ut de små bildene på bloggen. Jeg fant ut i dag at jeg må legge inn bilder i rubrikken der det står at de er henta fra nettet. Når du skal legge inn juleenglene må du klikke på bildet med høyre museknapp. Da kommer det opp en liste, helt nederst står det egenskaper. Gå inn der, merk internettadressen for bildet, og lim denne adressen inn der du legger inn bildet. Du må trykke enter på tastaturet for å få opp bildet. Håper du får det til!

Emmeline sa...

Superfine kanner mugger og glass...Kunne ønsket meg flere av de tingene jeg ser her hos deg, spesielt muggen med roser som var UTROLIG vakker! Takk for titten;)

Ellie sa...

Så mange nydelige mugger og glass du har! Synes også at du var heldig med gaven fra hemmelig venn. Veldig koselig gave!