lørdag 20. oktober 2007

Nordhjem

På kveldens "surferunde" var jeg innom nordhjem.dk, og fant utrolig mye fint!
Fikk lyst på kjempemasse!
Så jeg lurer på om noen av dere har erfaring med å bestille derfra? Og om hva portoen koster evt? Blir moms lagt til, siden vi bor utenfor EU? Har aldri helt skjønt det der....
Blir veldig glad hvis noen kan dele erfaringer med meg!
¤
Nydelige julemus fra maileg

Alle bildene er fra Nordhjem

6 kommentarer:

mona sa...

Heisann !! Jeg har også sett meg ut noen ting her inne,men vet heller ikke noe om det du lurer på..desverre,det er jo såååå mye fint der !!! Likte spesiellt det sinkfatet med kant på......nydelig til å dekorere på !! Vi får vente og høre om noen andre vet...kos deg så lenge !!

Krabat sa...

Så morsomt at faren din er skrotnisse! skjønner godt at du da har fått sansen for gamle ting.
Jeg har en slik mus. Så utrolig mange fine små mus det er i den familien! Nå fikk jeg også lyst til å bestille flere. Min er kjøpt på Sprell. Kanskje de har flere der?
Har tenkt å bestille barneklær fra Danmark. Om det er ekstra moms... Tror ikke det er noe toll dersom du bestiller under 200,-. Skal undersøke med noen som vet. Vi snakkes!

ava sa...

Der var det mange fine ting!!
Ha en god uke!
KLem

Emmeline sa...

Ja...jeg har altså bestilt fra Nordhjem for litt over en uke siden. Er veldig spent på hvordan det går. De trakk fra momsen på varene, så da ble det en del billigere enn opprinnelig pris i butikken...Så kostet forsendelsen 345 kroner tror jeg det var, men da var tollen inkludert..Så da er det store spørsmålet om man må betale moms og greier når man skal hente varene på postkontoret???
Jeg aner ikke, men venter i spenning på pakken som sikkert ankommer i løpet av uken;0) Skal holde deg oppdatert!!

älskar sött sa...

Oh så vackra bilder...=) Ha en underbar dag! Kram Malin

Anonym sa...

Godaften
Hos Vintage-kompagniet.dk er der også rigtig mange fine ting og de sender til Norge - faktisk kan man nogen gange få det leveret, da ejeren ind imellem kommer til Oslo.
Kig ind på www.vintage-kompagniet.dk - de har så meget fint.