onsdag 10. oktober 2007

Litt nytt

Var innom en interiørbutikk etter å ha levert sønnen min i barnehagen i går,og ikke overraskende fant jeg noe jeg likte;)

Skål fra GreenGate,jeg elsker rød- og hvitprikkete ting!

Jeg blir mer og mer begeistret for zink,har lyst til å fylle opp hele huset med det! De små lysene var litt skuffende da,brant opp utrolig fort! Men blokklysene fra Diederich har jeg god erfaring med,og jeg synes fargene var så nydelige!


Nå skal jeg sette meg ned med siste utgave av danske Isabellas,det ser ut til å være endel julestoff der, og det er ikke for tidlig i det hele tatt spør du meg:)

2 kommentarer:

Tussaluso sa...

Hei. Eg har lik prikkete skål, men bare i grønn. Er kjempefine dei skålene. Eg og får meir og meir sansen for zink-ting. Elsker jula eg og. Har allerede begynt å lage julepynt, og idag skal eg innom ein nyåpna interiør butikk som allerede er julepynta. Gjett om eg gler meg. Ha ein fin dag.

Mia sa...

Nydelig GreenGate bolle! Jeg også er svak for prikkete ting, og GreenGate har jo bare så masse fint av alt mulig.

Du har en kjempekoselig blogg, Silje! Nydelig rødt hus dere har byggget dere, og herlig lyst kjøkken har du. Virkelig koselig å se. Koselig også var det å lese din søte kommentar i blogggen min. Tusen takk for den.