lørdag 13. oktober 2007

JulekortEller rettere sagt til- og fra-lapper. Tidligere år har jeg alltid laget julekortene selv også,men etter at vi fikk barn har vi heller bestilt ferdige julekort med bilde. Ikke like fint,men det blir mye jobb å lage 50 julekort også... Gavelappene lager jeg fortsatt selv da,og i år har jeg begynt ekstra tidlig. Litt ekstremt synes kanskje noen,men jeg vet av erfaring at tida går så fort,og i år prøver jeg å være litt tidlig ute:)

2 kommentarer:

Tove sa...

Hei! Du er oppdaget av meg og får nok flere besøk. Takk for titten, fin blogg du har! Så fine til og fra lapper du er igang med. Og så skjønt gutterom! Og jeg kjente meg igjen i stresset før gjestene kommer. Sånn er jeg også! Venninnekvelder er også koselig, halvparten av moroa er å dekke bord. Det som er så kjekt ved det å invitere folk er at da får man gjort litt, synes jeg.
Ha en fin helg!

Tussaluso sa...

Kjempefine til og fra lapper. Godt å være tidligt ute ja. Eg er nesten ferdig med julepresanger eg. Synes det er godt å være tidligt ferdig, slik at desember kun kan brukes til kos. Ha ei fin helg.