mandag 1. oktober 2007

Huset vårtSiden det er så nydelig høstvær i dag,tenkte jeg jeg måtte benytte muligheten til å ta noen bilder av huset vårt. Vet jo ikke hvor mye vi får se sola framover... Som tidligere skrevet flytta vi inn i huset våren 2006,men som dere ser er ikke alt helt ferdig enda. Bl.a gjenstår det litt maling noen steder,og vi skal også bygge et inngangsparti. Ting tar tid,og vi synes det er viktig å prioritere litt annet enn bare hus også:)

5 kommentarer:

Jorunn sa...

Heisann,
Her har jeg ikke vært før, men åh så koselig det var her. Herlig hus dere har, drømmer om eget hus og hage jeg og. Mange fine antikviteter du viser! Har så lyst på sånn hvitt glass (heter det opalin?). Så er det et drømmekjøkken du har. Kommer garantert tilbake hit, legger deg i listen min jeg.
Klem

Anniche sa...

For et hjem dere har, rett og slett nydelig!
Velkommen til bloggens verden!!

Tussaluso sa...

Kjempefint hus. Var så fint når det var mala rødt og kvit. Heilt enig med deg om at andre ting også må prioriteres. Ingenting spring ifra ein. Ha ein fin kveld.

Garden Angel sa...

Heisann!
Koselig hus og nydelig kjøkken dere har! Jeg er også ny her i bloggverdenen. Begynte nå i september. Jeg legger inn en link til siden din. Lykke til videre med blogginga! Hilsen meg

Emmeline sa...

Veldig koselig blogg du har. Har tittet igjennom her og syns det ser så koselig ut. Sjarmerende hus og deilig lyst kjøkken. Dere har virkelig fått et fantastisk drømmehjem! Jeg må jo bare komme tilbake på besøk her hos deg, koselig!