fredag 12. oktober 2007

Hemmelige venner er godt å ha!

I dag begynte dagen min litt dårlig. Jeg er 7 måneder på vei med barn nr 2,og har begynt å merke at ikke bekkenet og ryggen er så samarbeidsvillige lenger... Men da jeg kom hjem og fant en pakke i postkassa,ble dagen så mye bedre med èn gang!
Jeg skjønte at det måtte være fra min hemmelige venn,og rakk så vidt å ta bilde av den fine pakka før jeg rev av papiret!

Og da jeg så alt dette fine som lå inni,ble jeg nesten rørt!


Her ser dere hva jeg fikk,og jeg synes alt er kjempefint! Telysene er t.o.m duftlys! Kjærligheten rakk jeg bare å smake på,før sønnen min kastet seg over den!

Det fine hjertet lurer jeg på om den nye babyen skal få over senga si,så kan jeg se på det og tenke på det snille mennesket som hjalp mamma den dagen hun var litt sliten:)
Tusen takk kjære hemmelige venn,for kjempefin gave og for at du var med på å gjøre dagen min til en veldig fin dag!

4 kommentarer:

Lykke sa...

Så fine ting du har fått! Fikk også hemmeligvenn-gave i dag og det reddet dagen min også; jammen en fint å være med på gave-along.
Ha ei riktig god helg:)

Emmeline sa...

SÅÅÅ koselig hemmelig venn gave du har fått. Jeg lurer på om jeg vet hvem din hemmelige venn er faktisk --hehe!!!
Skjønne ting og kjekt at det gjorde dagen din litt lysere. Jeg har vært avsted med gaven min i dag, jeg ville ikke sende den før de hadde begynt å få pakkene sine...Men nå er vi i gang, veldig kjekt! Babyen blir sikkert veldig glad for hjertet;0) Det hadde jeg blitt hvis jeg var baby iallefall!

StyggaLillaLoppan sa...

underbara gåvor du fick...asken var helt underbar man kan samla fina små ting i ... ha en härlig vecka !

Ann-Christin sa...

Hei Silje,
Så mye fint du har og så fine sidene dine er med masse kommentarer og flotte bilder. Dette var masse fin inspirasjon!
Det var tilfeldig at jeg fant siden din da jeg satt og søkte litt på nettet etter interiør.
Jeg er veldig betatt av hjerter og særlig tre hjerter sliks om det du har hengende på sønnen din sitt rom. Det lyseblå på veggen.
Jeg har noe lignende i magnet og håndkleholderklyper som jeg har kjøpt på Pentik. Vet du hvor jeg kan få tak i slike hjerter du har?
Særlig er jeg svak for hvitt og rosatoner.
Takk for svar! Hilsen Ann-Christin