mandag 22. oktober 2007

To skjønninger

Disse to skjønne Maileg'ene kjøpte jeg i Gøteborg i sommer, etter å ha brukt flere timer på å overbevise mannen min om at de absolutt var verdt prisen.... Jeg har aldri sett samme typene som dette hverken før eller etter,og er kjempeglad for at jeg fikk mast meg til å kjøpe dem:)
¤
Nå passer de ekstra godt, vi har nemlig vært på ultralyd i dag og fått bekreftet av vi venter ei lita jente! Så nå blir det en kanin på hvert av barnerommene,det blir jo helt perfekt!
Jeg ønsker dere en riktig god dag alle sammen:)
¤

12 kommentarer:

ava sa...

Så søte de var! Oppdaget nå den fine bollen fra Egersund! den var kjempefin!

Klem

HildeS. sa...

Hei hei.
Så koseleg blogg du har. Eg trur ikkje eg har lagt igjen kommentar hos deg tidlegare.
Det var nokre skjønne kaniner du har kjøpt deg. Gratulera med at det skal komme ei lita jente i huset:o)
Ha ein fin kveld.

Timotei sa...

Gratulerer! Tenk ei lita jente! Ei fin tid du har foran deg nå. Det er jo hektisk mens barna er små, men du verden så herlig!
Kaninene er så søte. Har virkelig personlighet de krabatene der ja. Skjønner godt at du bare måtte kjøpe dem!

Timotei sa...

Jeg mente nå egentlig å si gratulerer med jenta som skal komme da. (Noen ganger bare skriver jeg i vei og så ser jeg etterpå at kommentaren ble litt rar...)

Tussaluso sa...

Så kjekt med ei jente, når du fra før har ein gut. Det er jo farligt mykje fint dill og dall til jenter. Kortid er termindato?

mona sa...

Åhh,så koselig at det blir ei jente !! Tenk så mye stasj du kan kjøpe,med god samvittighet......hihi... ) Det er jo så mye fine jenteting nå for tiden,at.....!! Kaninene var kjempesøte,godt at du maste nok....ellers hadde du nok angret....det vet jeg nemlig av erfaring !!! Og det har jeg lært av.... Kos deg,og ha en super dag :)

RedRobin sa...

Så søte kaniner! Håper mannen skjønner at det lå en dypere mening bak at du bare "måtte" ha disse to da...hehe! :o)

Ha en fin uke!

Hulda sa...

Søte kaniner ja. :) Koselig at det blir ei jente. :)

etthusivitt sa...

Jättefina kaniner, såna vill jag också ha till pojkarnas rum som vi ska göra i ordning. Grattis till att ni ska få en liten tjej!! Kram, Anette

Tussaluso sa...

Hei og god morgon. Har ikkje så mange gode råd og komme med utenom å ta det veldig med ro dersom du er trøtt og sleten. Eg hadde termin 27. desember i fjor, men jenta kom ikkje før 6. januar. Eg fekk og beskjed under alle tre svangerskapa at barna var store (4470gr, 4270gr og 4715gr.).
Ikkje så veldig kjekk følelse å vete at ein skal føde ein stor unge, men ut kjem dei no alltid. Vondt er det jo uansett om dei er store eller små (trur eg). Var førstemann stor og?

Lantlig charm sa...

Hej kul att du kikade in hos mig=)
och kul att du har länkat! grattis till en liten tös jättekul. Vad fina kaninerna var kram och välkommen tillbaka när du vill /Johanna

Katarina sa...

Gratulerer så massse!! Nydelig de kaninene der ja ;-)