lørdag 27. oktober 2007

Anbefaling!

Må bare anbefale alle å kjøpe siste nummer av DRØMHEM&TRÄDGÅRD!
Kjøpte det tidligere i dag,og det er spekket av julestoff,bl.a en hjemme-hos artikkel fra Lise og Kristian Septimius Krogh!
Gleder meg til å se mer på det i kveld,har også kjøpt danske BoBedre,så får vi se om det er like inspirerende:)
Nå gjenstår det bare å legge min lille Ferdinand,før jeg tar fram bladene,firkløver og Pepsi Max og gjør meg klar til å se "Skal vi danse".
Ha en fin lørdagskveld!


Bildet er lånt fra Landstil.com

7 kommentarer:

Emmeline sa...

Tusen takk for tipset...
Gleder meg STORT til å kjøpe dette bladet, høres helt ut som et blad i min gate! Jeg må jo imidlertid si at jeg har gitt opp danske BO bedre, det var litt for mye Arne Jacobsen stoler i det, hehe!Trenger rett og slett litt inspirasjon for tiden, dette er sikkert en supert valg av blad!

Er så begeistret for det koselige huset deres. Ser veldig fint ut med den store flotte hallen deres og nydelige detaljer..Ble helt betatt-- har tittet nøye nå, flere ganger. Dere har det KJEMPEFINT!
Kos deg med Skal vi danse. Det er kveldens høydepunkt her også! Ha en fin fin kveld og fortsatt god helg!!!

Hulda sa...

Jeg kjøpte også bladet i dag, mye fint der! Men, likte faktisk nummer 10 i fjor bedre enn dette, var utrolig mye fint i det. Har det, og bruker det igjen i år. :)

Krabat sa...

Hei, kjære deg! Jeg ser det er lenge siden jeg har vært på besøk. Her har det skjedd litt av hvert. Først: takk for tips til blad. Det skal jeg kjøpe!
Dere har det så koselig hjemme hos dere! Kjempefine ting du har kjøpt deg. De julemusene var jo helt skjønne. Er det også SIA? Jeg pleier ofte å kjøpe julepynt i januar på salg, men da er det ikke sikkert det er så mye igjen. Men mange fine ting har jeg da fått til halv pris. Ti-hi!
Jeg har også kjøpt dukkeklær hos Timotei til datteren min. Snart skal jeg kjøpe en dukke som passer. Timotei er superflink med sånt!
Så utrolig koselig at du skal få en liten jente!
Skjønningene dine er supersøte! Så en siste ting. Hva slag peis har dere (bildet) og hvor høy er den? Vi tenker på ny peis som vi skal ha på kjøkkenet. Den du hadde ser jo nesten ut som en kakkelovn. Vi skulle nemlig gjerne hatt kakkelovn, men den blir for tung. Så noe som ligner hadde jo vært fint!
Klem

Ellie sa...

Takk for bladtips! Har sett på bildene nedover her nå, og synes det ser veldig koselig ut hos dere! Synes godt at de gamle furumøblene kan få forbli umalte. De har sin sjarm og tilfører varme til interiøret. Dessuten er det jo litt av en jobb å ta av malingen igjen om man skulle angre. Ønsker deg en god uke!

Berit sa...

Takk for tipset. skal bli kjekt å se noe nytt. I de siste julebladene har de gjentatt seg selv for mye.
Koselig hos deg.

mona sa...

Tusen takk for tipset,kommer nok til å kjøpe det,ja ! Farlig dyrt med alle de fine julebladene,men ikke lett å skjerpe seg,gitt....enda jeg har x-antall utgaver fra flere år,tilbake..! Og koser meg med alle,hvert år er de fremme...er det rart man trenger et bok (blad)skap.....??? Ha en ny,fin uke Silje !

moderncountry sa...

For en koselig blogg du har!! Her kommer jeg gjerne tilbake :)

Aina